Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Innsatsen ga ikke uttelling for Havørn

Innsatsen ga ikke uttelling for Havørn

Her setter Knut Barstad inn det første og eneste målet for Havørn i kampen mot Midtbygdens. FOTO: Susanne Tunge Østhus

I den sjette runden av serien møtte Havørn sterk motstand på hjemmebane fra nåværende serieleder Midtbygdens. Da en nervepirrende kamp er over viser stillingene 1-2 til gjestene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.05.2016 kl 12:16

FOTBALL: Det er ikke uten grunn at Midtbygdens ligger på toppen av serien. Noe som viste godt igjen i dag da Havørn møtte beinhard motstand mot guttene fra Tau.

Det som man skulle tro ville bli en målløs første omgang blir snudd på hodet av Midtbygdens i siste minutt. Da klokken viser 45 minutter spilt setter gjestene inn første mål i kampen før dommeren rekker å blåse av til pause.

– Vi har litt motstand for tiden slik at det vipper ikke i vår favør. I dag for eksempel hadde vi to skudd som gikk stang ut, sier trener Morten Jensen.

I andre omgang fortsetter hardkjøret og det viser seg å bli en intens kamp, med to gule kort tildelt Havørn. Midtbygdens setter inn kampens andre mål etter 20 minutter inn i omgangen.

Da kampen tilsynelatende ser ut til å være tapt scorer Knut Barstad for Havørn med bare seks minutter igjen av kampen å spille. Scoringen gir Havørn den motivasjonen de trenger og de presser på med mange målsjanser helt til tiden renner ut.

– De siste ti minuttene hadde vi fem-seks sjanser. Så innsatsen kan vi ikke si noe på i dag. Det kunne gått begge veier i dag, men marginene var ikke på vår side, forklarer Jensen.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!