Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Havdur 70 år:

Inviterer Newcastle-trenere til fotballskole

Inviterer Newcastle-trenere til fotballskole

Stangeland Arena vil bli flittig brukt under fotballskolen senere denne måneden. Bildet ble tatt i anledning åpningen i oktober. FOTO: Håvard Ovesen

I forbindelse med Havdurs 70 års jubileum har klubben fra Tjelta invitert intet mindre enn fire trenere fra den engelske fotballklubben Newcastle til å delta på klubbens fotballskole i slutten av februar.

Tekst:

Publisert:

FOTBALL: 24. februar starter Havdurs fotballskole for 64 barn og unge i alderen 11-14 år. Fem ledige plasser gjenstår i skrivende stund, men trekkplasteret tatt i betraktning blir det neppe noe problem å fylle opp også disse. Til fotballskolen kommer nemlig fire av fem trenere fra den engelske klubben Newcastle United FC, en klubb som spiller på det nest høyeste nivået i England.

- Besøket fra Newcastle skal først trene A-laget torsdagen, så blir det foredrag om spillerutvikling før fotballskolen går i gang, forklarer Arild Klingsheim i Havdur IL.

I tillegg til å dele av egne fotballkunnskaper med ivrige jenter og gutter, skal også engelskmennene i regi av Havdur IL og Frode Grøtteland på en guidet tur innom flere av de største klubbene i regionen for å se på utviklingsarbeidet som foregår i de ulike fotballklubbene.

Klingsheim synes det er spennende og kjekt at Havdur kan invitere til en slik opplevelse i anledning klubbens jubileum.
- Vi er 70 år i år, da er det greit å kunne dra i gang litt, avslutter han.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!