Iskald sesongavslutning

Etter å ha tapt veddemålet mot Sola-jentene, måtte trener Knut Ove Joa og teamkoordinator Jostein Mæland ut i det iskalde vannet på Solastranden. FOTO: Andreas Askildsen

Jubelen blant håndballjentene var stor da Sola-duoen måtte løpe ut i bølgene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.04.2011 kl 23:41

Solabladet.no
Solabladet A/S

Tapte veddemålet
Trykk «Vis filmklippet i høyere/lavere kvalitet» under avspilleren for å velge videooppløsning. Videoreporter: Andreas Askildsen

HÅNDBALL: Etter serieavslutningen mot Vipers Kristiansand måtte Knut Ove Joa og Jostein Mæland ut i det iskalde nordsjøvannet på Solastranden.

Tidligere i vinter inngikk de et veddemål med håndballjentene: Dersom laget endte på kvallikplass eller dårligere måtte jentene bade rett etter siste seriekamp, berget de plassen skulle Joa og Mæland uti.

– Kutti skal bade, Kutti skal bade, sang Sola-jentene like etter at kampen mot Vipers Kristiansand var ferdigspilt.

LES OGSÅ: Sola blir i eliten
VIDEO: Tapte veddemålet

Og Joa og Mæland holdt ord. Fra Åsenhallen bar det rett ut til Solastranden. Selv om Joa gjerne skulle vært foruten et aprilbad, er han glad for at jentene vant veddemålet.

– Når du tenker på resultatet, så betyr det at vi blir i Postenligaen. Jeg fortrekker selvsagt at vi blir i eliten, så får vi heller pine oss gjennom disse to minuttene.

– Det er lenge med to minutter...

– Ja, det er lenge! Jeg vet ikke hvorfor jeg sa to minutter. Det var dessverre jeg som sa hvor lenge vi skulle, jeg kunne ha styrt dette og sagt at vi skulle bade kortere, sier Joa på vei ned til stranden.

Og hvordan det var å bade? Se videoklippet!

Siste nytt i Sport

Malin Holta vender tilbake til Sola
ANNONSE
Disse lagene møter Havørn og Havdur
 
Skal kjempe seg tilbake på laget
Tysklandproffen fra <br>Tjora
Christensen røper Norges hemmelige våpen
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Sandnesposten

Bygdebladet

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE