Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Camilla Herrem flytter til Makedonia:

Jakter CL-tittel

Jakter CL-tittel

Camilla Herrem kunne fort havnet i Sola da hun ble fristilt fra Tvis Holsterbro, men flytter istedenfor til Makedonia for å jakte den eneste tittelen hun ikke har, nemlig Champions League-tittelen. FOTO: Charlotte Mæland

Camilla Herrem har signert en toårskontrakt med den makedonske klubben HC Vardar. Nå håper håndballstjerna på en CL-tittel.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.02.2016 kl 14:30

– Jeg er veldig fornøyd og gleder meg masse til å stå på i en ny klubb. Det er godt å endelig være ferdig med alt det som skjedde i desember i fjor.

For til tross for at kantspilleren bidro til at Norge vant verdensmesterskapet samme måned, ble hun fristilt fra kontrakten sin med danske TVIS Holstebro.

– Jeg har vært i prat med flere norske og danske klubber og holdt mulighetene åpne. Men, da HC Vardar kom på bordet, ble jeg nødt til å gripe sjansen, sier hun.

Vil nå langt med klubben

Et opphold i HC Vardar kan hjelpe Herrem å nå de målene hun har med klubblag.

– Klubben har like store ambisjoner om å vinne Champions League som jeg har, så nå håper jeg virkelig at drømmen blir realitet. Jeg er vel så motivert til å utrette ting med klubblaget som jeg er med landslaget, sier Sola-jenta.

Tidligere har hun spilt en sesong for Baia Mare i Romania. Der likte hun seg ikke så godt og oppholdet ble derfor veldig tungt. Hun ser likevel lyst på de to årene hun har foran seg, og tror ikke det vil bli noen reprise av det mislykkete oppholdet.

– Jeg er ikke bekymret for at jeg ikke skal trives i Vardar. Det virker som en veldig profesjonell klubb som tilrettelegger godt for hver spiller. I Baia Mare fikk nok ikke kroppen min den restitusjonen den trengte. Vi kjørte ofte 6-8 timer i buss hver gang vi hadde bortekamper, noe kroppen min ikke tålte, sier hun.

Tilbake til Sola

Hva som skjer etter de to sesongene i Makedonia er ikke sikkert. Men, Herrem legger ikke skjul på at hun og ektemannen Steffen Stegavik, som for øvrig spiller håndball i den norske klubben Elverum, har begynt å se på hus i Sola.

– Vi har funnet ut at vi skal vente med husjakten ettersom jeg flytter utenlands, men én ting er sikkert og det er at jeg skal flytte tilbake til hjemstedet mitt når jeg er ferdig med håndballen. Men, så lenge kroppen fungerer som den skal og jeg fortsatt har motivasjon nok til å spille håndball, så kommer jeg til å gjøre det.

Bortsett fra å vinne Champions League med de fremtidige lagvenninnene, er Herrems drøm å komme til OL med Norge og gjøre det godt der.

– Det finnes alltid store eller små mål man jobber med, og per i dag er mine CL og OL.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!