Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kristian Arntsen åpnet golfsesongen på Sola

Kristian Arntsen åpnet golfsesongen på Sola

En mild vinter gjorde at revyartist Kristian Arntsen kunne markere åpningen av golfsesongen allerede i begynnelsen av april. FOTO: Sola Golfklubb

Revyartist Kristian Arntsen slo i gang golfsesongen.

Tekst:

Publisert:

I fjor slo Viking-trener Kjell Jonevret i gang golfsesongen. I år fikk revyartisten fra sørfylket oppgaven med å slå slaget som markerer at 2014-sesongen er i gang. Det skjedde tidlig i april.

- Med den milde vinteren vi har hatt i år, har banen for det meste vært åpen med sommergreener i hele år. Det er likevel noe spesielt med å kunne slå utslaget fra gress. Det er først da at man markerer årets golfsesong som åpnet, sier daglig leder André Mortensen i Sola Golfklubb i en pressemelding.

Arntsen, som for mange er bedre kjent som Kissa Nissemann i Barnas Store Julerevy, kunne slå åpningsslaget én måned tidligere enn det Viking-trener Jonevret gjorde i fjor.

- Vi har allerede startet å tenke på hvem vi skal spørre om å slå første slag til neste år, sier Mortensen.

Nytt av året er det at golfklubben har droppet egne utslag for damer og herrer. Spillerne velger nå selv hvilken lengde de ønsker å spille fra, alt etter hvilket nivå de spiller på og hvilke utfordringer de ønsker.

- Banen blir helt annerledes hvis en prøver å spille på den fra forskjellige lengder, sier Mortensen.

Se bildet større

FOTO: Sola Golfklubb

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!