Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lotte Eriksen stiger på verdensrankingen

Kjempet seg til finalen i internasjonal turnering

Lotte Eriksen stiger på verdensrankingen

Lotte Eriksen spilte seg til finalen i en internasjonal squashturnering i Malaysia denne helgen. Allerede kommende helg kan hun sikre seg en ny finalebillett. FOTO: Privat

Lotte Eriksen fortsetter å imponere i Malaysia.

Tekst:

Publisert:

SQUASH: Eriksen spilte seg i påskehelgen til finalen i verdenscupturneringen. Dermed sikret hun seg viktige poeng på verdensrankingen.

- Finaleplassen gir gode rankingpoeng. Jeg får rundt dobbelt så mange poeng som er snittet mitt per i dag. Dermed vil jeg nok stige på verdensrankingen, sier Eriksen til Solabladet.

I dag er solajenta ranket som nummer 74 på verdensrankingen til Womens Squash Association (WSA).

Harde kamper

Eriksen spilte en sterk turnering i Seremban i Malaysia. Hun vant sine tre kamper på veien mot finalen, men møtte hard motstand.

- Spesielt kvart- og semifinalene var harde, det var jevne game. I kvartfinalen vant jeg til slutt 3-1, mens jeg vant semifinalen 3-2 etter en skikkelig hard kamp.

I finalen møtte solajenta Eun Ahn Chan fra Sør-Korea. Finalen endte med et 0-3-tap.

- Dette er den andre finalen jeg spiller i en profesjonell, internasjonal turnering. Jeg er godt fornøyd med andreplassen, jeg hadde ikke trodd jeg skulle nå så langt i turneringen, sier Eriksen.

Ny turnering denne helgen

Hun var seedet som nummer fem i forkant av turneringen og var dermed seedet til å komme til kvartfinalen. Det betyr at hun vant to kamper mer enn hun var seedet til.

Nettopp det gjør at hun også øyner muligheten for en finalebillett i turneringen hun spiller i Perlis nord i Malaysia denne helgen.

- Jeg er fremdeles seedet som nummer fem, men det er en god trekning til turneringen. Dermed er det ikke utenkelig med en ny finaleplass dersom jeg jobber like godt som jeg gjorde opp mot forrige turnering, sier Eriksen.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!