Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lover revansj etter to sviende tap

Lover revansj etter to sviende tap

Knut Ove Joa lover at Sola håndball slår hardt tilbake på søndag mot Hønefoss FOTO: Andreas Askildsen

Knut Ove Joa er skuffet etter to tap denne helgen. Nå lover han et terpet Sola foran søndagens møte med Hønefoss.

Målet til Sola foran helgen var å dra hjem med fire poeng mot Njård og Rælingen. Slik ble det ikke.

- Vi hadde mål om fire poeng, og reiser dessverre hjem med ingen. Det er veldig skuffende. Vi håpet kampen mot Njård skulle være den som ga oss selvtillit inn mot kampen mot Rælingen, men slik ble det ikke, forteller trener Knut Ove Joa.

Mot Njård storspilte Sola de første 20 minuttene. Laget lå foran med hele 12-4, og Joa forteller at han ikke har sett noen andre lag i divisjonen spille så bra denne sesongen. Men så raknet det for laget. Njård klarte å hente inn et par mål, Sola fikk utvisning og Njård kom bare nærmere og nærmere.

- Vi sluttet å gjøre det vi gjorde de første 20. Da hadde vi høy intensitet og var aggressive. Njård blir ikke noe bedre utover kampen, men vi holder ikke kvaliteten oppe, forklarer Joa.

Sliter med intensiteten kampen gjennom

Gjennom hele sesongen har treneren måtte se laget sitt spille en god om gang her, og en god omgang der. Sjeldent klarer laget å holde kvaliteten i spillet oppe gjennom 60 minutter.

- Vi hadde vært uslåelige om vi fikk det til, sier han.

Mot Rælingen gikk det ikke stort bedre. Laget hang hele tiden litt etter, men hadde et håp om å ta poeng da de bare lå et mål bak.

- Vi er nærmest i andre omgang med bare et mål, men vi kommer oss aldri forbi. Mot slutten av kampen er vi nær, og bestemmer oss for å satse, vi må prøve å ta dem igjen, men kommer litt skjevt ut. Vi har store og gode sjanser, men vi setter hverken langskudd eller nærskudd.

På søndag venter Hønefoss på hjemmebane, og Joa er ikke i tvil om hvordan den kampen blir for laget hans.

- Hønefoss skal ned. Vi tapte knepet for dem på bortebane, og da var vi ganske forbannet. Etter den helgen vi har hatt nå er vi og veldig missfornøyde, og det skal gå utover dem, lover treneren.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!