Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Nær poeng i Florø

Nær poeng i Florø

Vetle Myhre var nær scoring både mot Vålerenga 2 for et par uker siden og Florø i søndagens kamp. FOTO: Charlotte Mæland

En real sluttspurt fra Sola kunne endt bedre enn den gjorde da Sola tapte 2-1 mot Florø.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.06.2016 kl 19:18

FOTBALL: Etter å ha fått et surt mål og 2-1 mot i starten av andre omgang prøvde Sola å jage frem for å få inn utligningsmålet. Asle Andersen forteller at laget ikke var lang unna.

– Vi hadde ett «jysla» trykk det kvarteret. De fikk rødt kort, vi kjører på og har noen enorme sjanse. Stian Michalsen har en stor, Vetle Myhre prøver seg på et brassespark og både Fabian Calderon og Geir Dahle Høyland er gjennom alene og kan avgjøre for oss, forklarer treneren.

– Vi burde fått med oss ett poeng, det ville vært bra for oss, både for moralen og det mentale. Men det vil seg ikke, legger han til.

– Vi var svake

Florø scoret kampens første mål etter bare fem minutter, men Sola slo raskt tilbake da Kristoffer Rasmussen, som spilte midtstopper mot Florø, fikk ballen i mål fra en nøye innøvd cornervariant. Resten av omgangen var jevn, men lagene gikk til pause med 1-1.

I andre omgang var det Florø som kom best i gang, og Andersen var langt fra fornøyd med det laget presterte.

– Vi var svake i starten av andre. Vi gjør mye feil valg med ball, mister ball for enkelt frem over.

Derfor tok han ut to av spillerne, for å gi to nye sjansen til å vise seg frem og heve laget. Det gjorde de også, for Andersen var fornøyd med det laget generelt sett viste i Florø, mot laget som ligger som nummer to i avdelingen.

Står med kun seks poeng

– Guttene stod på gjennom så og si hele kampen og gjorde en god prestasjon. Med den sterke avslutningen vi hadde og grunnet situasjonen vi er så føles det tungt for guttene i dag.

Sola ligger nemlig på 11. plass med bare seks poeng etter å ha vunnet en kamp og spilt tre uavgjort. En seier mot tabelltoeren ville derfor smakt ekstra godt.

Nå gjenstår tre kamper før en liten sommerferie venter guttene. Andersen håper de kan komme bedre ut av de tre resterende kampene enn så langt denne sesongen.

– Det er viktig å få en god avslutning før ferien nå. Vi må jobbe hardt og stå på på trening. Jeg håper det bikker over og at vi får litt marginer med oss.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!