Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

«Ørnane» vil overleve

«Ørnane» vil overleve

Kathrine Knutsen ble Havørns toppscorer med seks mål i kampen mot AK 28s rekruttlag. FOTO: Mats Haugland

Havørn har som mål om å overleve i 3. divisjon denne sesongen. Etter en trå start, tok laget et stort steg i riktig retning i hjemmekampen mot AK 28 2.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.11.2015 kl 16:08

HÅNDBALL: Havørns kvinnelag har hatt en tung start på sesongen, og har kun vunnet to av sju kamper i 3. divisjon så langt. De befinner seg på sjetteplass, men det er kort vei ned til lagene under dem på tabellen.

– Denne sesongen er målet vårt å beholde plassen i divisjonen, sier Havørns trener, Gregorij Neretin.

Treneren, som blant annet har vært assistentrener i Sola og hovedtrener i Bryne, mener at ting har buttet litt imot til nå i sesongen.

– Vi har hatt en del spillere ute med skader, og har i tillegg startet med fem bortekamper. Det er alltid vanskeligere å spille på bortebane, sier han.

Se bildet større

Havørns trener, Gregorij Neretin, var aktiv på sidelinjen. FOTO: Mats Haugland

Steg i riktig retning

Søndag tok «Ørnane» i mot rekruttlaget til AK28 i Tanangerhallen. Bortelaget lå på 2. plass før kampen, og måtte derfor finne seg i å ha favorittstempelet. Men det blåkledde hjemmelaget kjempet godt, og tok et sterkt poeng i det som til slutt ble en nervepirrende kamp. Ved kampslutt viste kampuret stillingen 20-20.

– Jeg synes vi gjør en bra kamp. Vi tar et sterkt poeng, og jeg synes vi spiller godt. Alle på laget la ned en god innsats, sier Neretin like etter kampslutt.

Søndagens kamp kan ha vært starten på noe bra. Lagets to neste seriekamper er på hjemmebane, og derfor tror Neretin på bedre tider for laget fra Tananger.

– De første kampene har vi virket litt nervøse, men jeg både håper og tror at vi blir bedre utover sesongen. Spillerne har vist god innsats og vinnervilje så langt, sier han.

Nøkkelord

Havørn - AK 28 2

20-20 (9-12)

3. divisjon avd. 7
Søndag 1. november
Tanangerhallen

Havørn: Anette Olsen, Veronika Idsø (5 mål), May Kristin Jåsund (1 mål), Cathrine Sunde, Camilla Knudsen (4 mål), Anette Sunde, Kathrine Knutsen (6 mål), Elisabeth Torkelsen, Line Torstensen (3 mål), Elisabeth Kapstad, Tonje Baustad (1 mål), Andrea Vatland, Renate Jonsterhaug

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!