Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lagledelsen avklart for Havørn:

Repshus blir ny hovedtrener

Repshus blir ny hovedtrener

Stian Repshus (t.v.) tar over Havørn-roret etter at Morten Jensen forlot Tananger-klubben. FOTO: Charlotte Mæland

Etter at Morten Jensen valgte å returnere til gamleklubben Vidar etter fjorårets sesong har Tananger-klubben vært på let etter hans arvtager. Nå er den nye Havørn-treneren hentet fra lagets egen spillerstall.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.01.2017 kl 12:52

Fotball: Tradisjonen tro betyr sesongslutt i lokalfotballen også utskiftinger, både i spillerstallene og i trenerapparatene. Da Morten Jensen ble annonsert som ny Vidar-trener, var det klart at også Havørn skulle starte 2017-sesongen med ny mann bak roret.

Fra før var det allerede blitt klart at Havdurs Espen Maldal trådte til side for å slippe til Ingve Byberg. I Sola hadde storebror Tom Erik Maldal varslet nedtrapping som følger av familieforøkelse, og det gikk ikke lenge før tidligere assistenttrener i klubben, Arturo Cleveland, ble annonsert som ny Sola-høvding.

Også i Tananger har trenerkabalen nå kommet på plass. Glen Stian Repshus tar over rollen som hovedtrener, mens Stian Olsen og Kent Smith går inn som assistenttrenere. Solabladet er også kjent med at både Kjeld Madsen og Kåre Kjærstad blir med videre i lagledelsen for Tananger-laget.

- Vi er veldig fornøyde. Det er godt å få dette i havn, men vi er også veldig fornøyde med det vi endte opp med å gjøre. Vi kjenner alle tre fra før, Kent har fungert som assistenttrener mens Stian Olsen er lokal Havørn-gutt. Hovedtrener Glen Stian Repshus er en utrolig godt gutt som har vært i klubben siden 2014. Det første han sa da vi var enige var at han ville starte opp med å ta tak i både junior- og guttelagene våre for å bygge dem nedenfra og opp. Det virker veldig lovende og vi er kjempefornøyde, sier daglig leder i Havørn Fotball, Stine Kloster til Solabladet.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!