Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Havørn - FC Show 2-2

Sen scoring sikret Havørn poeng

Sen scoring sikret Havørn poeng

Det ble høyt press mot FC Show i dag som ligger bare ett poeng over Havørn i tabellen. FOTO: Susanne Tunge Østhus

Det var bare så vidt Havørn klarte å skaffe seg ett poeng i kampen mot FC Show. Redningen var en scoring av Erlend Leikvoll Vignes som kom etter 88 minutter spilt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.06.2016 kl 22:22

Havørn hadde mange gode målsjanser i første omgang, og det var ikke lenge etter første målet til FC Show at Knut Barstad glimtet til å scoret for Havørn. FC Shows keeper pådro seg tidlig en skade og underveis måtte de bytte keeper til en vanlig utespiller. Det var en svakhet som Havørn kunne ha utnyttet, men kampen var utrolig jevn og det var derfor ingen overraskelse at lagene gikk til uavgjort til pause.

I andre omgang økte frustrasjonen det ble flust med gule kort og frispark til begge lag. Det var en utrolig amper stemning noe som tok vekk fra fokuset til Havørn. Etterhvert ble det mange minutter som måtte hentes inn etter de mange frisparkene. Flere av Havørns reelle sjanser gikk tapt da de flere ganger befant seg på feil side av linja og ble avblåst for offside.

Etter ett heldig innlegg tok FC Show ledelsen da det var 12 minutter igjen. Havørn kunne ha måttet nøye seg med å gå hjem uten poeng denne kampen, men Erlend Leikvoll Vignes ga ikke opp og med bare to minutter igjen scoret han det siste og avsluttende målet for kampen.

Et av problemene denne kampen var at det ble lite ordentlig spill, men i stedet mange lange baller fra begge lag. Havørn ga etter for denne spillestilen og det gjorde det umulig å få inn flere scoringer når de ikke klarte å holde ballen på motstanderens banehalvdel.

- Jeg er lei av at vi bare gir bort kampene, forklarer trener Morten Jensen.

Sliter fortsatt med spillerstallen

Havørn har slitt hele sesongen med å ha nok spillere på kampene. I dag manglet viktige spillere som Kent Smith, Tord Næss Haga og Thomas Lundmann.

I tillegg er Sander Nilsen ennå ute med en skade han pådro seg i kampen mot Hundvåg for ett par uker siden. Men han håper å stille neste kamp da Havørn møter Vidar 2 på bortebane.

Havørn - FC Show 2-2 (1-1)

4. divisjon
Tananger Stadion
2. juni 2016

Mål for Havørn: Knut Barstad (17), Erlend Leikvoll Vignes (88)

Startoppstilling for Havørn: Andreas Marken, Morten Jensen, Thomas Våland, Andreas Dale, Stian Repshus, Knut Barstad, Mads Økland Jellestad, Kjartan Ullestad, Stian Olsen, Kevin Hodneland og Ole-Johan Bordevich.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!