Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ligger ikke på latsiden:

Signeringsfest for Sola Fotball

Signeringsfest for Sola Fotball

Sola er i full gang med å forsterke laget foran neste sesong. Bildet er fra en av lagets hjemmekamper i 2016-sesongen. FOTO: Geir Arne Løland

Til tross for at årets sesong nettopp ble avsluttet og det er flere måneder til neste sesong starter, ligger ikke Solas A-lag på latsiden. Torsdag delte de nyheten om så mange som fem signeringer for de gulkledde.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 17:51

Fotball: Selv om fotball-lagene i Sola har tatt juleferie, velger Sola å se mot den nye sesongen. På egne hjemmeside melder laget torsdag om fem signeringer så langt, hvorav to signeringer er videreførte kontrakter. De to spillerne som har satt signaturen sin på at de blir å se i gult også neste år er Håvard Meinseth og Ronnel Mathiassen.

Se bildet større

Fra venstre: Ronnel Mathiassen og Håvard Meinseth forlenger med Sola. FOTO: Arturo Cleveland

- Håvard er kanskje den spilleren som har utviklet seg mest i år, og om han fortsetter å ta samme skritt fremover, så er det ikke utenkelig at han gjør som faren og blir fotballspiller på heltid på ett tidspunkt. Håvard har bra fart og fint driv med ballen, så han er en veldig spennende type å jobbe videre med, sier Arturo Cleveland i artikkelen som klubben har publisert på egne nettsider torsdag.

Mathiassen beskrives av den påtroppende Sola-treneren som som en spiller som har hatt fin utvikling i årets sesong, og en spiller som har fått mye spilletid i 2. divisjon i såpass ung alder.

- Han har veldig kvikke bein og forflytter seg raskt. Med litt ekstra muskler på kroppen har Ronnel tilsvarende muligheter til å lykkes som Håvard, fortsetter Cleveland i artikkelen.

- For begge to er det nå det harde arbeidet begynner om de skal videre, avslutter han.

Solagutter vender hjem

Neste mann på listen over tilførte eller videreførte spillere er Alexander Hartvigsen. Hartvigsen har spilt i både Sandnes Ulf og Viking, men har slitt med sykdom og skader de senere årene. Cleveland har planer om å bygge Hartvigsen opp igjen der han skal være, og uttaler på klubbens nettside at han vil bli en viktig brikke i Sola i sesongen som kommer.

Også Olav Lilleås og Tord Oftedal vender tilbake til Sola-gresset, etter et par år på Randaberg.

Oftedal beskrives som en lynhurtig spiss som ofte har god saldo på målkontoen. Lilleås beskrives som en anvendelig spiller som kan brukes i flere defensive roller, som har fått mer styrke siden sist han var i klubben.

Se bildet større

Alexander Hartvigsen returnerer til Sola etter opphold i både Sandnes Ulf og Viking. FOTO: Arturo Cleveland

Se bildet større

Fra venstre: Olav Lilleås og Tord Oftedal returnerer til Sola etter to år i Randaberg. FOTO: Arturo Cleveland

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!