Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sola henter Glimt-forsvarer

Sola henter Glimt-forsvarer

Sindre Brasetvik har allerede kommet godt i gang med treningene på Sola. FOTO: Charlotte Mæland

Sindre Brasetvik signerte for Sola denne uken. Han kommer fra Bodø Glimt og vil være en forsterkning for Solas defensive linje.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.02.2015 kl 21:58

FOTBALL: Sola er i ferd med å forsterke ytterligere. Fredag blir Max Pemberton introdusert til spillerne, mens trener Maurice Ross forteller at det fortsatt jobbes med fire spillere. En som er hundre prosent på plass allerede er derimot Sindre Brasetvik fra Bodø Glimt. Han er midtstopper og var i fjor kaptein for Bodø Glimt 2.

– Jeg har akkurat flyttet hit på grunn av militæret og var på jakt etter en klubb i distriktet og da var Sola det rette valget for meg, forteller Brasetvik om hvorfor han nå har signert for Sola.

Tidligere trener ordnet prøvespill

Det var hans tidligere trener, Cato Hansen, som hjalp ham på veien. Hansen ordnet prøvespill, og Brasetvik viste seg fra sin beste side og fikk dermed tilbud om kontrakt for denne sesongen.

– Sola er den eneste klubben jeg har vært i kontakt med og så langt er jeg veldig fornøyd. Det er bra opplegg på treningene og jeg har fått et godt inntrykk av laget og stammen rundt laget, sier han til Solabladet.

Vil ha Sola på øvre halvdel

Han kjenner lite til lokalfotballen i Rogaland, men forteller at han er en vinnerskalle. Han skal derfor gjøre sitt ytterste for å påse at Sola gjør en god sesong i årets 2. divisjon.

– Mitt personlige mål er å få mest mulig spilletid og jeg skal kjempe hardt for å få en plass på laget. Jeg liker å ta ansvar, er livlig på banen og har en ekstrem vilje til å vinne fotballkamper. Så målet mitt med Sola er å havne på øverste halvdel på tabellen i år.

Har fått et godt inntrykk

Brasetvik har vært i Bodø Glimt siden han var seks år, men nå er en epoke over for Brasetvik. Han er hundre prosent klar for å gjøre sitt ytterste for Sola denne sesongen. Og det bør ikke være noe problem for nordlendingen. Allerede har han fått en del treningsøkter med sin nye klubb, og spillerstallen har ikke gjort et dårlig inntrykk på ham.

– Jeg har fått et bra inntrykk av gjengen. Det er fin og åpen gjeng som har tatt godt i mot meg. Samtidig har vi og god kvalitet på treningene og det ser ut som det er mange gode spillere på laget.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!