Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sola-smell i Kongsberg

Sola-smell i Kongsberg

Sola fikk det ikke til å stemme defensivt mot Skrim og tapte den viktige kampen. FOTO: Charlotte Mæland

Etter å ha tapt 32-31 mot Skrim i sluttsekundene ser sluttspillplassen ut til å henge i en tynn tråd for Sola.

Tekst:

Publisert:

HÅNDBALL: Sola lå bak til pause, men hentet seg flere ganger inn i andre omgang. Da det gjenstod under et minutt igjen stod det 31-31 mellom lagene, men i sluttsekundene klarte Skrim å få inn vinnermålet. Med poengtap mot tabelljumboen henger dermed Solas sluttspillplass i en tynn tråd. Det vil derimot ikke trener, Knut Ove Joa, høre snakk om.

– Vi er gode nok til å vinne neste kamp og har fortsatt like stor sjanse til å nå sluttspillet, sier en bestemt Joa etter tapet.

Skal laget klare det er han klar på en ting - forsvarsspillet må bli bedre.

– Vi taper kampen i dag fordi vi ikke spiller godt nok i forsvar. Så enkelt er det. Vi scorer nok mål. 31 mål skal være mer enn nok til å vinne en kamp på bortebane. Så forsvarsspillet vårt må opp skal vi vinne neste onsdag.

– Skuffet stemning

Sola hadde flere perioder der de lå likt med Skrim og hadde alle muligheter til å komme foran. Men slurv, tekniske feil og svakt forsvarsspill gjorde at Skrim klarte å komme seg foran gang på gang.

– Frem over er det lite å sette fingeren på, vi får bare ikke så mange enkle mål som før da vi ikke står godt nok i forsvar. Vi får ikke kontra eller ankomst til å sitte fordi vi ikke spiller godt nok i forsvar. Får vi det ikke til i forsvar forplanter det seg videre, forklarer Joa.

Nå skal laget fortsette å kjøre på som normalt foran siste seriekamp mot Byåsen på hjemmebane neste uke. Han vil jentene sine opp på et høyt nivå foran kampen, for det er ingen tvil om at han vil til sluttspillet.

– Det er en skuffet stemning blandt jentene nå, for det frister så utrolig mye å nå det sluttspillet. Det er det vi spiller for, og vi vil veldig gjerne klare den plassen.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!