Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Storseier for Havdur

Storseier for Havdur

Et fornøyd havdur-lag feiret seier i målkalas. FOTO: Endre Leikvoll Vignes

Et Havdur-lag som var tent fra start endte opp med å vinne hele 7-1 mot Moi tirsdags kveld på Tjelta stadion.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.05.2016 kl 19:15

FOTBALL: I motsetning til tidligere kamper denne sesongen var Havdur påtent allerede fra første spilleminutt. Det skulle lønnes seg for guttene fra Tjelta.

- De første kampene har vi ikke vært tente fra start, men i dag kommer vi raskt i gang og er på fra begynnelsen i både første og andre omgang. Da fortsetter vi bare å presse på og det lønner seg, uttrykte Berntsen.

De første ti minuttene av kampen besto for det meste av halvsjanser men etter 11 minutter skulle Havdurs målkalas starte. Simen Berntsen mottar en lang ball, og stusser den videre til Håvard Klepp på løp. Klepp er iskald alene med keeper og lobber ballen frekt over gjestenes sisteskanse. 1-0 til vertene. 15 minutter senere er Berntsen i gjennom når han dribler keeper og blir felt innenfor 16-meteren. Straffesparket tar han selv og setter behersket inn 2-0 for Havdur. Fem minutter senere var Berntsen nok en gang spilt i gjennom og fra hjørnet av fem-meteren slår han inn til Klepp som scorer mål nummer tre for Havdur.

Havdur fortsatte å kjøre på

Hjemmelaget gikk inn til pause med en komfortabel 3-0 ledelse, men la seg ikke bakpå i andre omgang av den grunn. Allerede syv minutter ut i andre omgang skyter Arve Gimre ballen i mål etter et glimrende innlegg fra Mads Kristensen. Selv med fire mål baklengs hadde ikke Moi gitt opp og skapte et par gode sjanser i andre omgang, blant annet et stolpeskudd like etter pause.

Men selv om Moi hadde et par gode sjanser var det Havdur som sto for effektiviteten. I det 65 minutt stanger spillende trener Espen Maldal inn 5-0 på et corner fra Olav Byberg. To minutter senere scorer Berntsen sitt andre mål for kvelden, og når det gjenstår syv minutter av ordinær tid, setter Thomas Malde inn 7-0 for Havdur. Moi scorer et trøstemål fem minutter før slutt, og resultatet ender til slutt opp med 7-1 for hjemmelaget.

Fornøyd med lagets prestasjon

Simen Berntsen ble kåret til banens beste med sine to mål og to målgivende pasninger. Selv er han veldig fornøyd med kampen og lagets prestasjon.

- Jeg følte at alt klaffet i dag og jeg syntes at hele laget klarer å ha en flyt på banen, noe vi har manglet i de første kampene. Vi viser vilje fra start til slutt, så jeg er veldig fornøyd med det, forteller tomålsscorer Berntsen.

Trener Maldal var fornøyd med det han så og håper uttellingen kan fortsette i de kommende kampene.

- Vi har hatt litt stang ut, sist mot Austrått nå på fredag. Der fikk vi et straffe som vi brant, også falt vi litt sammen. Derfor bestemte vi oss for å gå ut å spille fotball i fint vær, kose oss med ballen og score masse mål. Vi er aggressive og trykker til i duellspillet, der er flott å se, sier trener Maldal.

- Nå er vi ubeseiret på hjemmebane. Det er godt å se at vi scorer mål. Vi har kommet til flere sjanser i tidligere kamper også, men endelig så løsnet det skikkelig og da scorer vi syv mål, vi får håpe at dette fortsetter, avslutter Maldal.

Havdur - Moi 7-1 (3-0)

4. divisjon
Tirsdag 3. mai
Tjelta Stadion

Mål for Havdur: Håvard Klepp (18), Simen Berntsen (35), Håvard Klepp (41), Arve Gimre (53), Espen Maldal (63), Simen Berntsen (65), Thomas Malde (83).

Startoppstilling Havdur: Tore Tjelta - Oskar Alsaker, Torolf Byberg, Espen Maldal, Olav Byberg - Arve Gimre, Mads Kristensen, Odd Edvin Johansen, Kim Tjora - Simen Berntsen, Håvard Klepp.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!