Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Tapsrekken fortsetter for Sola

Frigg - Sola 4-1 (1-1)

Tapsrekken fortsetter for Sola

Til tross for en tidlig ledelse gikk Sola på nok et stortap. FOTO: Charlotte Mæland

I solstråler og god temperatur reiste Sola til Østlandet for å møte Frigg Oslo FK. Guttene fra Rogaland klarte heller ikke i dag å kapre med seg poeng, selv om de var det første laget til å sette ballen i mål.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.07.2016 kl 19:57

FOTBALL: I de første minuttene av kampen blir ballen for det meste spilt frem og tilbake på banen der Frigg prøver å etablere sitt spill, samtidig som Sola venter på overgangsmuligheter. Spillerne fulgte planen og overgangsmuligheter oppsto, men ingen ble utnyttet godt nok til å kunne skape de store sjansene.

Tidlig ledelse for Sola

Halvsjanser oppsto for begge lag, men Sola var det første laget som fikk betalt. Etter 22 spilte minutter setter Geir Dahle Høyland inn 1-0 for Sola på en kontring. Gleden skulle ikke vare lenge for Sola da Frigg ti minutter senere satte inn utligningen. 1-1 var dermed resultatet da lagene gikk inn til pause.

Ut fra pause tar Frigg tak i kampen og står for det meste av banespillet. Frigg får styre litt som de ønsker, men klarer til tross for det ikke å skape noen store sjanser. I det 53 minutt tar Oslo-laget derimot ledelsen etter at et hodestøt går inn bak Solas sisteskanse.

Etter at Frigg tar ledelsen viser Sola karakter og klarer de neste 10-15 minuttene å skape fem store målsjanser. Vetle Myhre blir tydelig revet tilbake i avslutningsøyeblikket inne i 16-meteren på en av sjansene, og et tilsynelatende oppgitt Sola-lag mener de har blitt snytt for straffespark. Med et kvarter igjen på klokka setter hjemmelaget inn 3-1 og det begynner å se svært mørkt ut for Sola spillerne. Fem minutter senere avgjør Frigg kampen da de setter inn kveldens fjerde mål og 4-1 er et faktum.

-Det meste ligger i topplokket

Kaptein Tom Erik Maldal var tydelig skuffet etter kampen og mener det meste går på det psykiske.

- Vi har for store avstander mellom lagdelene, og vi står heller ikke frem som et lag i kveld. Det er både skuffende og bekymringsverdig. Vi har veldig mye og jobbe med, men det meste tror jeg sitter psykisk i hodet på spillerne.

Frigg - Sola 4-1 (1-1)

PostNord-Ligaen avdeling 3
23. juli 2016
Tørteberg Kunstgress

Mål for Sola: Geir Dahle Høyland (22).

Lagoppstilling Sola: Lars Øvernes - Steffen Dahl Bøifot, Harald Lundenes, Tom Erik Maldal, Eirik Bjørno - Vetle Tønne, Fabian Alonso Calderon - Kristoffer Rasmussen, Geir Dahle Høyland, Vegard Nesse Meling - Vetle Myhre.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!