Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Valheim på 5. plass i Grand Prix:

Tidenes beste plassering

Tidenes beste plassering

FOTO: Arkivbilde

Espen Valheim vartet opp med tidenes beste norske individuelle plassering i et FINA Grand Prix stevne i helgen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.10.2015 kl 21:46

STUP: Forrige helg var Espen Valheim i Kuala Lumpur, Malaysia for å delta i FINA Grand Prix på 3 meter og tårn, og det gikk så det suste, for på tårn stupet Valheim til en 5. plass. Det er den beste individuelle norske plasseringen i et FINA Grand Prix noen gang. Timo Klami har hatt rekorden siden 2009.

– Alt tatt i betraktning så er jeg fornøyd, forteller Valheim fra Kuala Lumpur.

Selv om han stod for en god prestasjon vet han at han kunne gjort det enda bedre om han bare hadde satt det ene stupet litt bedre.

– Jeg slet med det første stupet som er håndstående med skru. Feilen der viste seg til slutt å gjøre at bronseplassen glapp i finalen, men jeg vil si meg godt fornøyd, forklarer han til Solabladet.

Reiser videre til Australia

Det er ikke bare en glipp i det ene stupet som plager ham. Over en liten tid har han slitt med ryggproblemer, og etter en lang flytur fra Norge til Malaysia har det ikke nødvendigvis blitt bedre.

– Det er litt av og på, men etter mye reising og sitting så stivnet den til, men den fungerte igjen etter en god oppvarming. Nå satser jeg på at det gir seg snart.

Foruten å tangere den norske rekorden har han også plassert seg på 20. plass på FINAs liste over de beste stuperne på tårn.

Konkurransen i Malaysia var sesongens nest siste konkurranse, og nå har han forflyttet seg til Australia der årets siste FINA Grand Prix-stevne skal avholdes.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!