Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

OL i Rio

Tøff start for Camilla og håndballdamene

Tøff start for Camilla og håndballdamene

Det ble lite å juble for under åpningskampen i OL mellom Norge og Brasil, der Brasil vant 31-28. Verken Camilla Herrem eller de andre norske håndballdamene klarte å stanse brasilianerne.

Verken Camilla Herrem eller 12-målscorer Nora Mørk kunne stanse det brasilianske laget under åpningskampen i ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.08.2016 kl 17:47

28-31 ble sluttresultatet mellom Norge og Brasil i den aller første håndballkampen under OL i Rio. Camilla Herrem scoret to av målene og jobbet iherdig både i forsvar og angrep, men det holdt ikke. Brasil vant fortjent over regjerende OL-mestrene fra Norge.

Nerver

— Dette er noe dritt, sier Camilla Herrem til Aftenbladet etter kampen.
Hun mener nerver er noe av forklaringen til at det ikke klaffet for de norske damene i Rio i ettermiddag.

Slet i forsvar og i mål

Brasil lå i teten fra første stund, og selv om målforskjellen i andre omgang ble redusert fra fem til ett mål, var det ingen tvil om hvilket lag som var mest målrettet. Etter at måltavla viste 21-23 gikk det stadig dårligere for det norske håndballandslaget og målforskjellen økte igjen. Norge slet både i forsvar og med å få utnyttet sine kontringer mot et brasiliansk lag der det meste klaffet.

Mandag kveld spiller Norge sin neste kamp mot Spania, og Herrem og de andre norske damene får sjansen til å vise hva de er gode for.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!