Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Travel måned i vente

Travel måned i vente

Espen Valheim kommer til å være på reisefot mesteparten av februar måned. En liten svipptur til Sola blir det også. FOTO: Andreas Askildsen (Arkivfoto)

Espen Valheim skal den neste måneden delta i to FINA Grand Prix, og ellers reise land og strand for å stupe.


Tekst:

Publisert:

Det siste halve året har Espen Valheim brukt til vedlikehold av stupeferdighetene, og satt seg inn i studiene i Bergen. Men i februar tar han fatt på konkurransene igjen.

– Nå skal jeg først delta i Eindhoven Cup, så til Stavanger, rett videre til Kristiansand, så til Madrid for å delta i FINA Grand Prix.

Deretter drar jeg direkte til Berlin på treningsleir før jeg tar turen til Rostock på nok et FINA Grand Prix-stevne, oppsummerer Valheim.
I helgen deltok han på stevne i Bergen i åpen klasse. Der ble det en andreplass, bak Daniel Jensen.

– Jeg lekte meg litt i det stevnet. Det er hovedsakelig juniorstevne, og jeg var med ettersom jeg bor her. En fin treningshelg og fin førkonkurranse før jeg drar, forteller han.

Bor i Bergen

Det nye svømme- og stupeanlegget på Nygårdstangen i Bergen er foreløpig ikke ferdigstilt, og da er det godt å komme hjem for å trene.

– Det skal være trenersamling hjemme, og da holder de Dysjalandshallen åpen for trening. Det, og stevnet i Kristiansand, er grei trening før FINA-stevnene, sier han.

Solastuperen har bodd i Bergen siden studiestart i august, og har nå kommet godt i gang på skolen. Flyttingen har også gjort at han ikke har den største troen på oppsiktsvekkende resultater i Madrid og Rostock.

– Det har vært en omveltning å flytte til en helt ny plass. Jeg kan ikke sette meg for høye krav til Grand Prix, men det skal gå greit for det. Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det verre enn mine tidligere resultater, sier Espen Valheim.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!