Arrangerer superlørdag til inntekt for ny kirke

Sola menighet skal bidra med åtte millioner til ny kirke og skal denne helgen holde et arrangement for å samle inn penger. Foto: JAJA architects og BrandsbergDahls arkitekter AS.

Sola menighet satser på at en kjekk dag for alle aldersgrupper skal gi dem inntekter til ny kirke.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Arrangement: Lørdag arrangerer Sola menighet Superlørdag ved Skadberg skole for å samle inn penger til ny kirke i Sola sentrum. Dagen byr på konsert med Sola Soul Children, lotteri og andre aktiviteter, samt kafé og salgsboder.

– Det er første gang vi arrangerer noe slikt og vi håper at dette blir et kjekt arrangement som folk har lyst til å komme på, sier Siri Bloch Lindtveit, daglig leder i Sola menighet.

– Noe for alle

Menigheten fikk før jul avslag om å arrangere et billotteri til inntekt for den nye kirken og har derfor måttet se seg om etter andre muligheter å få inn penger.

– Vi valgte å ha en superlørdag fordi det er noe som er for alle aldersgrupper. Det er arrangert noe liknende i Ræge menighet med julemarkedet, men vi har aldri gjort dette før. Vi har derimot hatt andre inntektsskapende arrangementer som Damenes morgen på strandhotellet, forteller Lindtveit.

Den nye kirken vil koste 91 millioner kroner og Sola menighet skal bidra med 8 millioner kroner.

– Vi jobber stadig med å få inn inntekter og vi har jo en fast givertjeneste som gir oss 50.000 kroner i måneden. Det er imponerende, sier hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...