Begge bakeriutsalgene består

Fortsetter som før: Ulla Zorlu skal fortsette med å servere gjærbakst selv om lokalet pusses opp og bakeriet får ny eier. Foto: Line Viste

Både Go´hjørna og Jærbakeren-utsalget på handelslaget fortsetter når Arne Johannesen bakeri overtar driften fra og med mandag.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.10.2017 kl 11:24

Tidligere i uken ble det kjent at Sandnes-baserte Arne Johannesen Bakeri har kjøpt Jærbakeren. Det var Jærbladet som først omtalte saken.

Daglig leder Fredrik Holst kan berolige solabuer som er sultne på horn og andre bakevarer at det fortsatt vil være to utsalg i Sola.

– Det går veldig bra for begge utsalgene. Vi ser at vi tiltrekker oss ulike kundegrupper på de to stedene. Det er mer yngre folk som kjøper lunsj på Go´hjørna, mens inne på Mega samles pensjonistene og sitter lenge med kaffekoppen, sier Holst.

Den nye eieren tar over driften allerede mandag, og Holst har allerede vært rundt og hilst på alle butikksjefene.
Oppskriftene til Jærbakeren har de også overtatt.

Tidligere hadde Jærbladet også et utsalg på Tananger senter, men dette er lagt ned.

Pusser opp og flytter

Arne Johannesen Bakeri overtok Go´hjørna fra Vidar Even Bjørnsen i januar i år. Kafeen fikk da navnet Arne Johannesen Bakeri avdeling Go´hjørna.

Den gang sa Holst til Solabladet at planen var å bygge opp en større kjede med utsalg, hvor de kan selge brødene og andre varer som bakes lokalt på Hana.

- Det er ikke lett å få innpass til å selge brød i dagligvarebransjen, derfor bygger vi opp flere egne utsalg, sa Holst.

Daglig leder Dicle Yilmas og medarbeider Ulla Zorlu vil fra mandag av være ansatt i Jærbakeren Arne Johannesen. Foto: Line Viste

Det har lenge vært planen at Go´hjørna skal flytte til nyoppussede lokaler ut mot Rådhuset, som en del av etableringen av det lille kjøpesenteret Galleriet. Vindusreklamen er på plass, men ellers har det tilsynelatende skjedd få endringer i Rådhusvegen 28.

– Det blir nok ikke til at vi flytter før til neste år, sier Holst.

Traust

Holst mener at også utsalget på inne på handelslaget fortjener en oppgradering.

– Det er litt traust og kjedelig, så vi vil gjøre noe med det, sier Holst.

Navnet blir Jærbakeren Arne Johannesen.

– Vi har to sterke merkevarer og vil videreføre begge, sier Holst.

Daglig leder Dicle Yilmas og ansatt Ulla Zorlu er fornøyd med at bakeriet fortsetter og at lokalet skal bli mer moderne.

– Vi gleder oss, sier de.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...