Bli med på Solabladets supporterpris

SUPPORTERPRISEN: I år vil vi i Solabladet at du som går på kamper skal være med på å kåre dagens beste spiller hver hjemmekamp i Åsenhallen. Foto: Linn Iren Nilsen Oppedal

I år vil Solabladet ha med publikum til å stemme fram den beste Sola-spilleren i hver hjemmekamp.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

(HÅNDBALL): - Dette synes vi er utrolig kjekt. Det er viktig å få med publikum på laget, og vi setter stor pris på at Solabladet arrangerer dette. Så dette blir veldig bra, sier John Harald Kåsen, daglig leder i Sola HK.

Det vil i løpet av årets seriekamper hjemme i Åsenhallen være muligheter å stemme her på Solabladet.no. Den spilleren som vinner flest ganger, vil på slutten av sesongen bli kåret til årets spiller.

Det er første gangen Solabladet arrangerer en slik kåring, men det er ikke våre journalister som skal avgjøre hvem som vinner.

- Vi synes det er viktig at det er supporterne som skal stemme frem, istedenfor at det er vi som skal bestemme. I likhet med de fleste håndballinteresserte her i regionen vil vi jo at Sola skal rykke opp, og kanskje dette bidrar til litt ekstra entusiasme. Det er jo en grunn til at vi kaller det «Solabladets supporterpris», sier Helene Pahr-Iversen, redaktør i Solabladet.

Det er altså deg som er på plass i Åsenhallen hver kamp for å heie fram de gulkledde til opprykk som skal få muligheten til å stemme.

I løpet av kampene vil speaker henvise til vårt nettsted, der det vil være lett (og åpent) å klikke seg inn på å stemme fram den spilleren som viser best igjen.

Selvsagt mobilvennlig, og du vil ikke måtte registrere noen personlig informasjon.

Avstemningen vil stenge to minutter før kampslutt. Hver kamp vil den vinnende spilleren få et gavekort, mens den som blir banens beste flest ganger vil på slutten av sesongen få overrakt trofeet som viser at hun er vinner av årets supporterpris.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...