Leserbrev: – Dere politikere har distansert dere fra befolkningen

Politisk stand under kommunevalgåret 2015. Politikerne kjemper her om stemmene, men innsenderen av dette leserbrevet mener politikerne har distansert seg fra folket. Foto: Arkivfoto

– Vi har forventninger til de folkevalgte vi har valgt. At deres beslutninger tjener til innbyggernes beste nå og for fremtiden. Og at de anstrenger seg i dette. Dessverre får vi ikke øye på det i saken om sykehjemskjøkken. Derfor har det også vært uro omkring dette fra dag 1.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

LESERBREV: Å konstatere er å løfte fram. Det kan være noe vi liker eller noe vi ikke liker. Likevel er det noen ganger viktig å ta noe frem i lyset, legge det på bordet, sette søkelyset på. Slik er det også i denne saken. Intensjonen om å gjøre det rette og gode for de som ligger i sengene eller sitter i rullestol på sykehjemmene, er sakens kjerne. Så la oss holde oss til sakens kjerne. Vi har forventninger til de folkevalgte vi har valgt. At deres beslutninger tjener til innbyggernes beste nå og for fremtiden. Og at de anstrenger seg i dette. Dessverre får vi ikke øye på det i saken om sykehjemskjøkken. Derfor har det også vært uro omkring dette fra dag 1.

Noen mer personlige betraktninger.

Etter å ha lest innlegget fra Anne Marie Joa, var jeg meget imponert over sakligheten og «edrueligheten» i hennes innlegg. Og jeg synes det er på tide at politikerne tar innbyggerne sine på alvor.

Innlegget fra Arnfinn Clementsen i Solabladet ble for meg usaklig fordi han henger ut personer, noe Joa ikke gjorde.

Nå forstår jeg hvordan hersketeknikken blir brukt.

Dere politikere har distansert dere fra befolkningen. Dere, som skal representere demokratiet og som skal forsvare dette. Hvordan kan en kirke bli besluttet bygget av felleskapets midler, som synes å ha liten aksept hos den vanlige borger i Sola? Hvordan kan en ta seg råd til en slik investering samtidig som man kutter i andre velferdstilbud? Hvordan kan dette skje når kirke og stat til og med er adskilt, og har vært det i mange år? Er dette hersketeknikk fra de folkevalgte? Eller prioriterer en partiet istedenfor meningen til befolkningen. Hvorfor ble det ikke folkeavstemming i en slik betent sak ?

Takk til Anne Marie Joa fordi hun tar opp en slik sak. Håper det kommer flere slike «saksrelaterte» saker fra henne.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...