Kommunen om renholdet på Sola sjukeheim: – Dette aksepterer vi ikke

Renholdet på Sola sjukeheim er blitt drastisk dårligere etter at private overtok renholdet. Kommunalsjefen sier at dersom det ikke blir bedre, overholder ikke firmaet kontrakten. Foto: Arkivfoto

Kommunalsjef Oddny Hovtun Bjorland er helt enig med ansatte på Sola sjukeheim som klager over dårlig renhold.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2017 kl 14:25

– Vi kjenner veldig godt til situasjonen som de ansatte på Sola sjukeheim beskriver. Og vi er enige, sier kommunalsjef levekår Oddny Hovtun Bjorland.

Hun sier kommunen deler bekymringene til de ansatte og er ikke fornøyd med kvaliteten på renholdet.

– Dette er ikke den standarden på renholdet som vi ønsker å ha. Vi kan derfor si at dette aksepterer vi ikke, sier hun.

Ifølge kommunalsjefen er kommunen i tett dialog med det private renholdsfirmaet som har fått jobben med å utføre renhold ved Sola sjukeheim.

– De ønsker jo å fortsette å ha oss som kunde, og at vi skal være en fornøyd kunde. Derfor jobber vi nå med å få orden på problemene, sier Hovtun Bjorland.

Hun legger til at dersom det ikke blir bedre, har firmaet ikke fulgt opp kontrakten de har inngått med kommunen. Kommunalsjefen forteller at det kun er renholdet ved Sola sjukeheim som ikke holder akseptabel kvalitet. Privatisering av renholdet ved Soltun og Tabo har fungert bra. Ved Sola sjukeheim er det et annet firma som har kontrakten.

– Jeg kan love at vi følger dette tett. Slik er det nå er ikke slik vi skal ha det, sier Oddny Hovtun Bjorland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...