Drømmer om å vinne norgescupen

Satser høyt: Fimreite satser på å stille til start når norgescupen går av stabelen i februar. Foto: Privat

Hele sesongen i fjor ble sett fra sofakroken. Denne sesongen er frikjøreren Vilde Fimreite tilbake, og hun har store forventinger til seg selv.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2018 kl 14:08

Frikjøring: I februar starter norgescupen i frikjøring og for første gang på over ett år, er Fimreite tilbake på startstreken.

- Jeg kjenner at motivasjonen aldri har vært bedre enn nå. Jeg gleder meg veldig mye til å konkurrere igjen, sier Fimreite

Måtte opereres

Fimreite fikk en skade i kneet under det siste løpet av 2016-sesongen, det ble fort avklart at hun måtte operere både korsbåndet og menisken.

Dette førte til at hun måtte bytte ut skikjøring med vekter og medisinball.

- Det var tomt og ensomt. Jeg gikk jo på toppidrettslinja i Sauda, så når alle de andre i klassen var ute og sto på ski, måtte jeg være i styrkerommet for å trene meg opp, sier stortalentet til Solabladet.

Hun startet smått med å kjøre igjen i mars i fjor.

- Jeg tok det veldig forsiktig, og alt var veldig kontrollert, sier Fimreite

Elsker sporten: - Da jeg var ute med skade, skjønte jeg hvor viktig denne sporten er for meg, sier Fimreite. Foto: Privat

Flyttet

Talentet fra Sola har prestert godt de siste årene, og nå satser hun fullt på skikarrieren. Etter sommeren i fjor flyttet hun til Lillehammer for å studere og for å stå på ski.

- Det er et mye mer stabilt klima her. Snøen ligger lenge, så jeg flyttet vel hit i all hovedsak fordi jeg skulle få stå på ski, og studere ved siden av, sier Fimreite, som studerer Idrettsvitenskap ved Høgskolen Lillehammer.

Store forventninger

Når norgescupen braker løs igjen, har ikke Fimreite tenkt å dempe forventingene til henne, til tross for at hun har vært lenge ute med skade.

- Det hadde vært veldig gøy å vinne norgescupen sammenlagt. Jeg tror i hvert fall at det er oppnåelig med en topp tre plassering. Hvis jeg vil, så vet jeg at jeg kan få det til.

Vilde Fimreite har også fått seg nye sponsorer som hjelper henne med alt av utstyr.

- Det hjelper meg veldig mye. Utstyr er veldig dyrt, men nå trenger jeg bare å konsentrere meg om å betale reisene selv, sier solabuen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...