Et koselig avbrekk i hverdagen

Gjennom hele sommeren arrangerer Sola kulturhus gratiskonserter, hver onsdag. Det hele er et koselig avbrekk i hverdagen, forklarer Elisabeth Bjelland, sjef for marked og kommunikasjon ved kulturhuset. Foto: Geir Arne Løland

Sola kulturhus tilbyr i hele sommer gratiskonserter for de som ønsker et avbrekk i hverdagen. Tilbudet har så langt fått god oppslutning.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Gjennom hele sommeren arrangerer Sola kulturhus i samarbeid med Sola Lions og SR-bank stifelsen, gratiskonserter for de som ønsker å nyte rolig musikk og sosialt samvær i kaféen.

Så langt har kulturhuset opplevd god oppslutning rundt tilbudet.

- Det er fullt hus hver gang. Det er mest pensjonister og noen ganger barnehager. Det er mye de samme som kommer hver gang, forteller Elisabeth Bjelland, sjef for marked og kommunikasjon ved Sola kulturhus.

Konsertene er åpne for alle, men det er særlig de eldre som har funnet veien til kulturhuset så langt denne sommeren.

- Det er veldig rolig musikk med piano og som regel én vokalist. Det skal være avslappende for folk. I tillegg er det i regi av Sola menighet, så en del av sangene er nok i den gaten der, sier Bjelland.

Konsertene, som varer en halvtime hver, er i tillegg til åpen kafé det som skal trekke besøkende til kulturhuset disse dagene. Ifølge Bjelland er det fornøyde gjester som benytter seg av tilbudet.

- Det virker som de er meget fornøyd, folk kommer jo tilbake hver uke. Kaféen er åpen, og det er stor pågang der. Det er godt med applaus under konsertene også, så jeg tror det er et veldig godt opplegg, avslutter Bjelland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...