Folk fra Tananger vil bo i Tananger

Interessen rundt det nye boligprosjektet i Tananger sentrum er stor og de fleste kjøperne er fra Tananger. Foto: Ineo Eiendom

De fleste som har kjøpt leilighet i Ankerhagen i Tananger sentrum er folk fra Tananger. – Det viser seg at folk ikke flytter så langt, sier eiendomsmegleren.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 09.12.2015 kl 09:35

Til tross for et noe tregt boligmarked er interessen rundt det nye boligprosjektet i Tananger sentrum stor. Det ser ut til at mange ønsker å bo sentrumsnært i det området de har vokst opp.

– Vi er godt fornøyde med salget i Ankerhagen ut i fra den tiden vi nå er inne i. Vi har nå solgt 19 av 24 leiligheter, forteller Olav Kristensen, eiendomsmegler i Eiendomsmegler 1.

De aller fleste som har kjøpt leilighetene i Ankerhagen er fra Tananger og Kristensen ser at folk helst ikke flytter så langt. Men det er også flere kjøpere fra Sandnes og Stavanger, så Kristensen påpeker at Tananger tiltrekker seg folk fra andre kommuner også. I Ankerhagen blir det til slutt 61 leilighet og de er av varierende størrelse.

– Kjøperne er derfor i alle aldere, men det er flest i den voksne gruppen og noen ungdommer. Det er jo en god del som selger eneboligene sine og heller vil ha noe sentrumsnært, sier Kristensen.

De planlagte leilighetene i Sola sentrum er også populære.

Populært i sentrum

Foreløpig er ikke igangsettelsen av prosjektet Ankerhagen helt spikret, men det kommer mest sannsynlig en beslutning om å starte prosjektet før nyttår. Foreløpig er det byggetrinn 1 som har ligget ute for salg, og byggetrinn to blir trolig lagt ut på nyåret.

– Tananger er et attraktivt sted å bo og disse leilighetene ligger midt i sentrum med alle servicefunksjoner i nærheten. I tillegg er det fin arkitektur og god planløsning på leilighetene, sier Kristensen.

Han peker samtidig på at siden det er et godt prosjekt med god lokasjon, så hadde de forventninger til det.

– Det er klart at det er et tøffere marked, men markedet er ikke stillestående - det er fortsatt kjøpere. Vi ser også at når det kommer nybygg i et område hvor det ikke er blitt bygget noe nytt på en stund, så er det et oppdemmet behov, sier Kristensen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...