– Gleder meg til å bli kjent med bygda

Linn Elisabeth Aase begynte som ny daglig leder i Ræge menighet forrige mandag. Hun ser frem til å komme skikkelig i gang. Foto: Line Viste

Ræge menighet har fått ny daglig leder i Sandnes-kvinnen Linn Elisabeth Aase.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Menigheten har vært uten leder noen måneder etter at Cecilie Skretting sluttet. De er derfor glade for at den nye sjefen er på plass.

Bakgrunn fra barnehage

Linn Elisabeth Aase er oppvokst på Ganddal og returnerte i 2010 til Sandnes etter flere år i Oslo. Hun har bakgrunn som førskolelærer og har jobbet som pedagogisk leder i barnehage i flere år.

– Hvorfor Ræge menighet?

– Jeg har tenkt en stund på at jeg kunne ha lyst til å jobbe i menighet. Jeg har hørt mye bra om denne menigheten, så da jobben dukket opp var det bare til å søke, sier Aase, og legger til at hun fikk et lite hint fra noen innad i menigheten.

Godt renommé

Aase har mest erfaring fra bedehusmiljøet, og de siste årene har hun vært aktivt med i Oase-bevegelsen.

– Hva har du hørt om denne menigheten?

– Jeg har hørt at det er en veldig aktiv menighet hvor mange er med og drar lasset, også frivillige og ikke bare den faste staben. Da jeg takket ja til jobben fikk jeg blomster på døra med bud, og det er i hvert fall første gang jeg har opplevd, så jeg føler meg veldig velkommen.

Selv om forskjellen fra barnehage til menighet er stor, tror Aase at hun kan dra nytte av ledererfaringen hun har opparbeidet seg.

– Hva blir den største forskjellen?

– Det blir mindre folk rundt meg hele tiden, så det blir en overgang. Jeg kommer selvsagt til å være mye i kontakt med folk i menigheten også, men det blir på en litt annen måte.

Gleder seg

Nå gleder Aase seg til å bli kjent med sørabygdingene og ta opp kontakten med de andre menighetene i kommunen for å få til et godt samarbeid. Hun er ydmyk på at hun ikke vil endre noe umiddelbart.

– Det jeg ønsker er å fortsette å bidra til det gode arbeidet som de allerede gjør, sier hun.

På fritiden er 34-åringen glad i å være ute og gå tur, noe hun vil få god anledning til i området etter jobb. Om hun kommer til å flytte fra Sandnes med tiden, har hun foreløpig ikke tenkt på.

– Jeg trives godt i Sandnes og har det veldig bra der jeg bor nå, men man skal selvsagt aldri utelukke noe, sier Aase.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...