Gulldrømmen røk for Herrem

– Jeg føler at jeg sviktet, sier Camilla Herrem etter håndballljentenes semifinaletap mot Russland i natt.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 19.08.2016 kl 07:40

Håndball OL: Russland ledet 38-37 da andre ekstraomgang gikk mot slutten i semifinalen mot Norge, da Camilla Herrem forsøkte å lobbe ballen over den russiske målvakten. Dessverre fant ballen aldri veien til nettet. Ti sekunder senere blåste dommeren og Norge fikk ingen ny ekstraomgang.

Herrem la seg rett ned på banen og gråt da drømmen om en OL-finale ble knust.

– Det blir ikke noe søvn på meg, sier Herrem, da hun møter norsk presse etter kampen, ifølge VG.

– Jeg føler at jeg svikter, sier hun og gråter litt, men klarer også å presse frem et smil.

– De trøster meg. De støtter meg, men det er ingenting som kan..

– Trøste?

– Nei, svarer hun journalistene.

– Gjorde alt vi kunne

I likhet med Herrem var resten av landslaget knust etter semifinaletapet.

– Jeg føler at vi kom godt i gang, men siste halvdel av første omgang klarer vi ikke å tette igjen. Fra andre omgang og ut kan vi være stolte av det vi presterer. Alle de som sitter oppe og ser på dette hjemme i Norge skal vite at vi gjorde alt vi kunne, sier landslagstrener Thorir Hergeirsson til TV 2 etter kampen.

Norge spilte natt til fredag sin tredje semifinale på rad, etter EM-finalen i 2014 og VM-finalen i 2015. Det startet bra for jentene og Herrem fikk en fantastisk start med fire scoringer på rad.

Etter hvert ut i 1. omgang gikk det dårligere, og russerne klarte gang på gang å ta seg gjennom det norske forsvaret og finte ut de norske keeperne.

Til pause ledet Russland 18-16. Andre omgang gikk bedre, men russerne var gode. Drøyt 30 sekunder før slutt utlignet Amanda Kurtovic til 30-30, men etter to ekstraomganger ble det altså tap for Norge. Herrem scoret seks mål i løpet av kampen.

Bronsefinale

Istedenfor en OL-finale blir det nå et oppgjør mot Nederland i bronsefinalen. Russland skal møte Frankrike i finalen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...