Håper på mange gaver under dette treet

Det er allerede kommet flere gaver under treet på Quality Airport Hotel, men det er plass til mange flere. Gavene skal til barn som ligger på sykehus i julen. Foto: Tilsendt

Gavene under dette treet skal til barn som må tilbringe julen på sykehus.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2017 kl 09:54

— I fjor ble det lagt 75 gaver under treet i lobbyen i Quality Airport Hotel Stavanger. I år håper vi på enda flere, sier markedskoordinator ved hotellet, Eilin Haugvaldstad.

I fem år har hotellkjeden Nordic Choice Hotel samlet inn gaver til barn som ikke gleder seg til jul fordi de må tilbringe den på sykehus. Gavene gis til Stiftelsen Sykehusbarn, som gir dem videre til barn som må være på sykehus i julen, enten fordi de er alvorlig syke selv, eller fordi de er pårørende til et familiemedlem som må være på sykehus.

— Dette kan gjøre en stor forskjell

Stiftelsen har derfor sin julegaveaksjon, og denne er airport-hotellet med på. I lobbyen står derfor et juletre der en kan legge gaver under.

— Det kan gjøres frem til 19. desember. Da gir vi gavene til stiftelsen som tar dem med til barna, forteller Haugvaldstad.

Det er allerede kommet inn flere gaver, og hotellet håper på mange flere.

— Jeg mener dette er en viktig sak. Julen er ikke like lett for alle, men man kan bidra med noe lite som vil gjøre en stor forskjell, sier hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...