Havørn - Hundvåg 2-1: Havørn sikret tre poeng mot Hundvåg

Morten Jensen fant veien gjennom Hundvågs forsvar og fikk sendt avgårde en målgivende pasning til Ole Andreas Myklebyst. Foto: Susanne Tunge Østhus

Hundvåg møtte et Havørn som definitivt ikke var på sitt beste i dag. Men god innsats fra keeper Andreas Marken gjorde at gjestene kun fikk inn ett eneste mål i kampen som endte 2-1.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.05.2016 kl 08:18

FOTBALL: - Vi spilte ikke bra i dag, men klarte å vinne på en dårlig dag, sier trener Morten Jensen.

Det så mørkt ut hele første omgangen for Havørn, det var lite sjanser og skuddene rettet mot mål fløy i alle retninger. Hundvåg hadde derimot mange reelle målsjanser allikevel sto lagene uavgjort til pause, mye takket være iherdig innsats av keeper Andreas Marken. Han ble for øvrig også kåret til dagens Havørn for sine glimrende redninger.

Etter et snaut kvarter spilt av andre omgangen kom kampens første mål til gjestene. Ledelsen til Hundvåg fikk vare en stund, det var nemlig ikke før det var gått 37 minutter at en skikkelig målsjanse bød seg for Havørn. Spillende trener Morten Jensen fant veien gjennom forsvaret til Hundvåg og fikk lagt opp innlegg til Ole Andre Myklebust som klasket inn sitt første mål for sesongen.

Det kunne se ut som at kampen skulle ende uavgjort, men med kun få minutter igjen fikk Morten Jensen en åpning og fyrte til, ballen traff stang inn og dermed sikret han ledelse til Havørn.

Selv om det ble seier i dag var verken treneren eller spillerene særlig fornøyde med dagens kamp. Hundvåg fikk altfor mye rom å spille på og Havørn tapte mange viktige dueller.

- Vi må spille bedre enn dette. Vi hadde nesten ikke sjanser, det var marginene som spilte inn i dag, sier kaptein Knut Barstad.

- Vi manglet mange spillere i dag, så vi er litt amputert men sånn har det egentlig vært hele sesongen, forklarer Barstad.

Under kampen pådro Sander Nilsen seg en skade og måtte bæres av banen, om han er å se på neste kamp er derfor usikkert. Da skal Havørn møte nabolaget Sunde på bortebane, en kamp som laget selv beskriver som «krigen om broen».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...