Her flyter toalettvannet på kulturhuset

Brannvesenet måtte rykke ut til kulturhuset da et ødelagt toalett fylte kjelleren med vann.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 13.04.2016 kl 12:29

Tirsdag kveld måtte brannvesenet rykke ut da et ødelagt vannklossett fylte kjelleren i Sola kulturhus med vann.

Onsdag formiddag var arbeidere i full gang med å skifte ut et ødelagt vannklossett på dametoalettet i kjelleren av kulturhuset.

– Som du ser er flere av flisene ødelagt og må skiftes, sier en oppgitt Eirik Vatne, daglig leder i Sola kulturhus.

Oversvømmelse

I 23-tiden tirsdag måtte brannvesenet rykke ut til kulturhuset da et sprukkent toalett lakk ut vann. Den cirka 150 kvadratmeter-store kjelleren, som inneholder herre- og dame-toaletter, samt en romslig garderobe, ble fylt med 2-3 centimeter vann.

– Det fløt godt. Brannvesenet hadde med seg vannsuger og fikk opp det meste. Vi trodde ikke noe hadde tatt skade, men i dag så vi at det ikke gikk så bra med flisene, sier Vatne.

Eirik Vatne sukker over at vannlekasjen har ødelagt flisene. Foto: Linn Iren Nilsen Oppedal

Mistenker herværk

Den daglige lederen synes det er veldig merkelig at et toalett har sprukket og mistenker at det kan dreie seg om hærverk.

– Jeg forstår ikke hvordan dette kan skje av seg selv eller at noen bare sitter på den. Jeg tror at det enten er hærverk eller noen som har lekt inne på doen, sier han.

Den store garderoben utenfor toalettene er kameraovervåket, og Vatne vil nå gjennomgå opptak for å se om han kan finne ut hva som har skjedd.

– Men det beste er jo hvis de som har gjort det melder seg selv, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...