Her kommer atkomsten til sykehuset

Ny atkomstvei til det nye sykehuset skal legges fra Kristine Bonnevies vei på Grannes. Under denne veien blir det også undergang og gang- og sykkelvei.

Ny atkomst, undergang og gang- og sykkelvei til nytt sykehjem er under planlegging.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Bittelitt av det nye sykehusområdet ligger i Sola, slik som deler av det nye atkomstsystemet. Utbyggerne planlegger nå å lage atkomstvei fra Kristine Bonnevies vei ved Madlaveien. Kristine Bonnevies vei skal utvides med svingefelt, gang- og sykkelveier, samt undergang.

Det nærmer seg byggestart for det nye sykehuset, og det er infrastrukturen i form av atkomstveier som skal bygges først. Etter som deler av dette ligger i Sola, er det politikerne her som skal behandle saken. Varsel om oppstart ligger derfor på kommunens nettsider, og innspill til denne må sendes innen 1. august.

Første trinn i 2023

Selve sykehuset skal ligge på et område som er 100.000 kvadratmeter og ligger ved I-park like ved Universitetet i Stavanger. Første byggetrinn skal være ferdig i 2023, og det skal ha plass til cirka 650 senger på enkeltrom. Det nye sykehuset skal blant annet huse somatisk døgnbehandling, akuttbehandling, radiologi og laboratorier og har en total prislapp på cirka 8,4 milliarder kroner.

Fortsatt blir det drift i det gamle sykehuset på Våland, der blant annet poliklinisk behandling, dagbehandling og psykiatri blir værende.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...