Ingunn vant elbil-abonnement

– Dette er min første elbil, og jeg er allerede blitt knyttet til den, sier Ingunn Stranden Høyvik, som i høst handlet seg til en bilpremie. Foto: Helene Pahr-Iversen

– Først fikk jeg litt panikk, det er jo ingen liten gave, sier Ingunn Stranden Høyvik.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

I romjulen fikk Ingunn Stranden Høyvik en oppringning litt utenom de vanlige: – Gratulerer, du har vunnet ett års fri bruk av en bil.

Telefonen kom fra Tananger Senter, som hadde trukket vinneren av sin store konkurranse i høst og vinter.

– Jeg må si at jeg ble litt overgitt, og jeg fikk litt panikk. Jeg lurte på hvor vi skulle ha bilen, medgir vinneren.

Fersk elbil-bruker

Selv om familien allerede har flere biler, har Stranden Høyvik bestemt seg for at det er hun som skal kjøre vinnerbilen.

- Jeg har ingen erfaring med elbiler, eller med automatgir. Men etter at jeg hadde prøvekjørt den litt, er jeg blitt glad i denne bilen, sier hun og nikker mot den nye hvite Renault Zoe, som hun skal kjøre helt gratis i hele år.

– Lønner seg å handle lokalt

Konkurransen som Tananger Senter arrangerte pågikk i høst og vinter og gikk ut på at handlende skulle samle alle kvitteringer fra én av senterets butikker som til sammen kom på 1000 kroner. For tanangerbu Ingunn Stranden Høyvik var det dåpsgave hos Norun's Gullsmedverksted som gjorde utslaget.

- For oss er det viktig at folk handler lokalt, og det er det denne konkurransen har handlet om. Det skal lønne seg å handle lokalt Vi er glade for å kunne kåre en vinner, som attpåtil er tanangerbu, sier Øystein Pettersen ved Tananger Senter.

Fredag kunne vinner av Tananger Senter sin handelskonkurranse, Ingunn Stranden Høyvik (t.h.) kjøre av gårde med sin nye Renault Zoe som hun får disponere fritt i hele år. Til venstre Mauritz Eikeland fra Motor Forum, Norun Milde Nyhus fra Norun's gullsmedverksted og Øystein Pettersen fra Tananger Senter. Foto: Helene Pahr-Iversen

Fritt bruk i ett år

Fredag var han sammen med vinneren av bilen, gullsmed Norun Milde Nyhus og daglig leder i Motor Forum avdeling Sandnes, Mauritz Eikeland, for å formelt overrekke bilen.

- Vi har noen ungdommer hjemme som nok ønsker å kjøre den, men den skal først og fremst være min, sier Ingunn Stranden Høyvik før hun ruller av gårde i sin nye elbil.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...