Kåret til turneringens beste klubb

Sola Jenter 12 og Jenter 14 gikk av med seieren i A-sluttspillet i sine puljer. Foto: Stord handball/privat

To Sola-lag gikk helt til topps i Handballfestivalen, og flere andre lag gjorde det bra. Det ga klubben den gjeve utmerkelsen «beste klubb».

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 23.05.2018 kl 11:24

Håndball: – Dette har vært en knallkjekk helg både for barn og foreldre, sier oppmann Gro Årvik Slemmen.

Både Solas Jenter 12 lag og Sola Jenter 14 gikk av med seieren i hver sin pulje under helgens turnering på Stord.

– Gutter 14 kom på andre plass, mens Gutter 13 kom til semifinalen. Et Jenter 14-lag gikk til B-sluttspillet og røk til slutt ut i kvartfinalen, opplyser Slemmen.

De sterke resultatene gjorde at Sola HK ble kåret til beste klubb totalt sett, og med utmerkelsen fulgte en sjekk på 10.000 kroner.

Sosialt

Turneringen varte fra fredag til og med mandag og talte rundt 3000 deltagere. Det var flest lag fra Rogaland, men også mange fra Bergen. Det var også lag som kom fra Danmark for å være med.

Sola G14 kom på andreplass. Foto: Ann Kjersti Stensland

Oppmann Slemmen er selv opprinnelig fra Stord, og var pådriveren for at klubben skulle teste ut Handballfestivalen.

– Jeg fikk dem med meg, og nå har vi reist fire år på rad. Det er veldig sosialt, med tett rundt banene, konserter og aktiviteter for ungene på dagtid, forteller Slemmen.

Trommer på tribunen

Sola hadde også en stor heiagjeng med seg i foreldre og søsken som hadde tatt turen i seilbåt, campingvogn eller bobil.

– Det var trommer på tribunen og knallbra stemning. Det gode været var også vært helt perfekt, særlig i og med at de yngste spiller ute på kunstgress, forteller Slemmen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...