Knut Ove Joa klar for Sandnes håndballklubb

Den nye daglige lederen i Sandnes HK, Knut Ove Joa (t.v.) tok styreleder Ove-Kjell Sandvand i hånden etter at kontrakten var signert tirsdag kveld. Begge ser ut til å være godt fornøyde med avtalen. Foto: Sandnesposten.no

Den tidligere Sola-treneren blir daglig leder.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2018 kl 07:43

HÅNDBALL: Knut Ove Joa fikk forrige uke beskjed om at han er ferdig som trener for Sola-damene som rykket ned fra Eliteserien denne sesongen. 41-åringen, som har den høyeste trenerutdannelsen i Europa, signerte i dag for Sandnes håndballklubb. Han blir klubbens nye daglige leder.

– Dette ser jeg på som et spennende prosjekt. Det skjer mye spennende i klubben, veldig mye bra som har et potensial til å bygge videre på. Det var sånn sett ikke bare én ting som trigget meg til å ta denne jobben, men mange ting, sier Joa til Sandnesposten.

Joa er opprinnelig fra Sola, men har bodd på Bogafjell i seks og et halvt år. Ny gleder han seg til å begynne i sin nye jobb i samme kommune.

– Det er mange dyktige folk i klubben allerede, så for meg handler det om å utnytte den kapasiteten som allerede er der, og kanskje få det mer synlig ut mot markedet. Det er mye kjekt og spennende i vente, sier han fornøyd.

Knut Ove Joa var altså trener for elitelaget til Sola og hadde også ansvaret for talentutviklingen i klubben. Som spiller var han innom blant annet Sola og Viking, men måtte legge opp allerede som 25-åring.

Trenerutdannelsen hans, som er såkalt Master Coach, er den høyeste trenerutdannelsen i Europa. Han var for øvrig den første håndballtreneren i Norge som fikk den tittelen.

Selv om han blir daglig leder i Sandnes håndballklubb, vil han også ha en trenerrolle for LK00-jentelandslaget.

– Jeg slipper ikke trenerrollen helt, og jeg kommer nok til å være litt rundt forbi i Sandnes HK også, sier Joa, som utvilsomt brenner for treneryrket.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...