Kulturfest med stor interesse

Kulturskule-rektor Stine Berrefjord gler seg til kulturfesten som varar til 12. juni. Foto: Arkivfoto

— Dette blir ein folkefest, sier kulturskolerektor Stine Berrefjord. Søndag blir det internasjonal dag på Stangelandsenteret.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Frå 1. til 12. juni går kulturfesten 2016 av stabelen. Dette er den første gongen denne festen blir arrangert, og det har vert stor interesse. Denne 12 dagars lange festen skal vise bredda i kultur og fritidslivet i kommunen. Dette skjer både i inne og ute, kvar dag både i Tananger, Sola og i sørabygda. Her får du alt frå open dag på kulturhuset, flyshow, dragefest og Soladagen til musikalske opptredenar frå lokale barn og unge.

Programmet er heilt fullt alle dagane, og kulturskule rektor Stine Berrefjord er veldig fornøgd med interessen som har vært for å være med på festen.

— Eg håpte jo sjølvsagt at det skulle bli stort, og eg er veldig fornøgd at det har faktisk blitt det, sier ho.

Bazaar

Søndag blir det internasjonal dag, Bazaar, på Stangelandsenteret.

Social Cooking, dragebygging, sjonglering, toving, kunst-utstilling, matkurs og malerverksted er noe av det du kan få med deg når Kulturfest inntar Stangelandsenteret søndag.

Social Cooking med lokale matglade vil vise mat fra ulike deler av verden, blant annet afrikansk gatemat, italiensk pizza og somalisk sambosa. Matentusiaster fra flere land tilbyr kurs for barn og ungdom. Kunstnerne Salvatore Curto og Felipe Assuncao holder malerverksted, mens Sola Husflidlag lærer deg toving og tekstiltrykk.

I Stangelandsenteret holder mange lag, foreninger og grupper til, og flere av dem er med på Bazaar. Sola Drageklubb er en av dem. De holder drageverksted denne søndagen, en uke før den store dragefesten på Hellestøstranden.

Aktører og kulturutøvere ved FeelGood ungdomshus er også med på arrangementet og byr på konserter og opptredener gjennom hele dagen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...