Sola - Lørenskog 4-2: Målfest på Sola stadion

Sola-spillerne feirer at de har tatt ledelsen i kampen, etter det tredje målet i 75. minutt. Foto: Geir Arne Løland

Etter en poengfattig sommer var det et lettet Sola-lag som tok tre poeng mot Lørenskog lørdag.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Fotball: Det skulle vise seg å bli en målfest av de sjeldne denne sesongen, da Lørenskog besøkte Sola stadion lørdag. Hjemmelaget startet sterkt allerede fra første omgang, med flere gode muligheter på gjestenes banehalvdel. Første nettkjenning til hjemmelaget kom etter 28 minutter ved Geir Dahle Høyland. Dette eneste målet i første omgang lå i kortene, da Solas offensive spillestil førte til farlige situasjoner foran gjestenes sisteskanse.

Eksplosiv andreomgang

Vertenes ledelse holdt til dommeren blåste til pause, og skulle holde en stund også i andre omgang. Økningen kom ved Morten Eriksen som får ballen alene med keeper. Eriksen har ingen problemer med å plassere ballen i nettmaskene. Sola jager, med flere farlige løp på motstanders banehalvdel.

Hjemmelaget har fått et tydelig selvtillitsløft etter å ha tatt en solid ledelse. Lørenskog er tydelig frustrerte. Frustrasjonen blir imidlertid dempet etter 73 spilleminutter, idet Lørenskog får sin redusering.
Allerede minuttet etter kommer utligningen, etter at ballen klinkes bestemt i nettmaskene bak Solas sisteskanse Lars Øvernes.

Stillingen 2-2 blir imidlertid ikke stående lenge. Allerede i 75. minutt kommer Solas økning ved Håvard Meinseth. Hjemmelaget har på ingen måte gitt opp poengene. Kronen på verket kommer etter 87 minutter ved Andreas Holst.

Gir ikke opp

Spillende trener, Tom Erik Maldal, er godt fornøyd med lagets prestasjon etter seieren mot Lørenskog.

- Jeg synes vi gjør en god kamp. Fire mål mot et lag som har sluppet inn få mål de siste kampene, sier han.

Sola har etter lørdagens seier mot Lørenskog tatt 12 poeng på 18 kamper. Bare Førde ligger under de gulkledde på tabellen. Maldal har et realistisk syn på situasjonen, men understreker at det ikke er aktuelt å gi opp ønsket om å beholde plassen i 2. divisjon.

- Hadde du hatt Drillo her så hadde vi nok fått ganske dårlige odds. Vi får ta en kamp om gangen. Jeg føler vi har snudd det litt etter noen traumatiske sommermåneder hvor vi har tapt mye. Det er uflaks og udyktighet, det henger sammen hele greia. Vi har ikke vært gode nok, forklarer han.

- Det er en jevn divisjon, men vi kommer aldri til å legge oss ned og si at vi er ferdige.

Hva betyr denne seieren for spillergruppen?

- Det betyr ganske mye. Du trener en hel uke for å komme på lørdagen og prestere. Du føler at du presterer, men du får ikke med deg poengene. Så skal man gå søndag og mandag og forklare hvorfor det ble som det ble. Derfor er det godt når det endelig går vår vei, avslutter Maldal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...