ANNONSE

Kokt hummer med urtesalat og aioli

Havets kardinal med tilbehør. Foto: Linn Iren Nilsen Oppedal

Denne hummeren kan enten være forrett eller spille hovedrollen under nyttårsmiddagen, eller en av juledagene.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside?

Logg inn

Velg abonnement

Velg et abonnement for å se mer informasjon.

  • 5 uker - digitalt

    Tilbud til nye abonnementer.
    Full tilgang til alt innhold på solabladet.no + Solabladet som eavis.

    5,-

    for 5 uker

    KAMPANJE

    • Full tilgang til solabladet.no
    • Solabladet som eavis

    Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
    Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.

    Les våre betingelser

    KJØP

  • 5 uker - komplett

    Tilbud til nye abonnementer.
    Solabladet + solabladet.no

    5,-

    for 5 uker

    KAMPANJE

    • Solabladet levert i postkassen torsdager
    • Full tilgang til solabladet.no
    • Solabladet som eavis

    Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
    Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.

    Les våre betingelser

    KJØP

  • Digitalt abonnement

    Full tilgang til alt innhold på solabladet.no + Solabladet som eavis.

    120,-

    for 1 måned

    • Full tilgang til solabladet.no
    • Solabladet som eavis

    Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
    Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.

    Les våre betingelser

    KJØP

  • Solabladet komplett

    Solabladet + solabladet.no

    120,-

    for 1 måned

    • Solabladet levert i postkassen torsdager
    • Full tilgang til solabladet.no
    • Solabladet som eavis

    Abonnementet autofornyes til 120 kr pr. måned.
    Ingen bindingstid, men løper til det blir sagt opp.

    Les våre betingelser

    KJØP

  • Velg et abonnement for å se mer informasjon.

ANNONSE