Espen Christensen storspilte igjen: Norge til sluttspillet

Foto: Charlotte Mæland

Nok en gang storspilte solabuen Espen Christensen for Norge da Hviterussland ble slått 29-27, og nå seiler han opp som landslagets førstevalg i sluttspillet.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 19.01.2016 kl 20:10

HÅNDBALL: Norge slet i første omgang mot Hviterussland, og landslagssjef Christian Berge gjorde tidlig endringer på keeperplassen og lot Espen Christensen komme inn. Ei heller denne kampen fikk han angre på det valget.

For da andre omgang startet var solabuen outstanding og fikk stoppet skudd på skudd fra Hviterussland. Hans solide innsats ga energi videre til resten av laget som dro til og kom seg foran Hviterussland. Med 20 minutter igjen av kampen lå Norge foran med fire mål, og med Christensens redninger bakover var det aldri fare for at Hviterussland skulle hente inn forspranget.

– Vi har mye bomskudd i første omgang, vi brenne mange hundre prosentsjanser og det er noe ukonsentrasjon fra vår side, men likevel føler jeg vi har momentumet i kampen. Vi er i førersetet selv om vi ikke leder.

– Nå har jeg det ganske bra, det var sinnsykt deilig. Vi får en litt urolig start og så komme vi tilbake og kontrollerer de siste minuttene, forteller Christensen til Tv3 etter kampen.

Som en real belønning ble Christensen kåret til Norges beste etter 29-27-seieren mot Hviterussland.

Kampen mellom Kroatia og Island blir avgjørende for om Norge går inn i sluttspillet med to eller fire poeng og vil dermed være meget nær en semifinale i EM.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...