Mann dømt for besittelse av narkotika og kjøring i ruspåvirket tilstand

DOM: Mannen ble dømt på alle punkter i Stavanger tingrett. Foto: Arkiv

Mannen i 40-årene ble blant annet tatt med hasj og amfetamin i Sola kommune.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2019 kl 13:02

DOM: Høsten 2017 ble mannen stanset av politiet etter kjøring i påvirket tilstand, der han blant annet kolliderte med flere biler på Revheimsveien i Stavanger kommune.

Han skal ha vært påvirket av amfetamin, THC, diazepam, ndesmetyldiazepam, klonazepam og nitrazepam. I alkoholpromille tilsvarer det 1,2. I tillegg hadde mannen i 40-årene ikke lappen.

Det ble også funnet hasj, amfetamin og 28 tabletter med diazepam på hans person og hans daværende adresse i Sola kommune.

I august 2018 ble mannen tatt med to gram cannabis i Stavanger. Mannen erklærte seg skyldig etter tiltalen. I formildende retning ble det gjort klart at det hadde tatt lang tid, saken hadde blitt liggende i ni måneder før den ble tatt tak i.

Stavanger tingrett dømte mannen til 36 dager i fengsel, samt retten til å kunne førerkort «for alltid». Det innebærer at han vil måtte søke om retten til å kunne ta førekort først om fem år, og det er ikke gitt at han vil få den.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...