Mann i 50-årene kritisk skadet etter fall

Illustrasjonsfoto. Foto: Geir Arne Løland

Nødetatene rykket torsdag ettermiddag uti til Tananger hvor det meldtes om en arbeidsulykke. Én person er involvert i ulykken.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2019 kl 21:32

TANANGER: Politiet melder like etter 13.30 torsdag at det har skjedd en arbeidsulykke ved en bedrift i Tananger. I senere oppdateringer meldes det om at det dreier seg om en mann i 50-årene.

Mannen skal være skadet og tilstanden for vedkommende skal være ukjent. Hendelsesforløpet er også uklart. Politiet melder at nødetatene er på vei til stedet.

Like før klokken 13.45 kommer politiet med en oppdatering, hvor det blir kjent at det dreier seg om en person som har falt fra en lift fra fem-seks meters høyde. Personen er fraktet til Stavanger universitetssjukehus med bruddskader, og den øvrige tilstanden er foreløpig ukjent. Politiet foretar nødvendige undersøkelser på stedet, skriver etaten på Twitter.

Like etter klokken 14 melder politiet at Arbeidstilsynet er varslet og at åstedet er sperret av. Politiet har påbegynt vitneavhør, og en lege på stedet har betegnet skaden som alvorlig. De involverte i ulykken blir ivaretatt av bedriftshelsetjenesten, skriver politiet.

Torsdag ettermiddag melder Stavanger universitetssjukehus at mannens tilstand er kritisk, men stabil.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...