Overbevisende, Havørn!

Havørn-herrene slo Sunde grundig i kveld og vant dermed «kampen om broen». Bildet er fra kampen mot Rosseland i juni. Foto: Arkivfoto

Havørn har fått full revansj etter at de tapte det første slaget om broen.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 11.08.2017 kl 11:03

Storseieren over Sunde torsdag kveld får dessverre ikke umiddelbar effekt på tabellplasseringen, men gjett om det gjorde godt. På forhånd varslet Havørn at denne kampen skulle vinnes, og mannskapet til spillende trener Glen Stian Repshus gjorde jobben.

- Dette var veldig viktig! Vi gjorde mye riktig i forhold til motstanderen og jobbet sammen som et lag gjennom hele kampen, sier Repshus til Solabladet.

Det første slaget om broen sto i april, og da var det Sunde som gikk seirende ut med 0-1. Æren er på alle måter gjenreist.

Motiverende

Havørn-herrene har slitt mye denne sesongen med svært ujevne resultater. Laget har ikke vunnet en kamp siden de slo Buøy 4-0 i slutten av mai, og har derfor havnet på bunn av tabellen.

To mål fra tidligere Vidar-spiller Vegard Olsen, ett mål fra toppscorer Daniel Håland og ett mål av rutinerte Mats Økland Jellestad motiverer stort når de blåkledde skal jobbe seg oppover på tabellen.

- Det var moro. Det var veldig stor lettelse i garderoben etter kampen. Dette var forløsende for både spillere og trenere, sier Havørn-treneren.

- Spillet ble til tider litt oppstresset, spesielt i andre omgang. Men vi viste mye godt angrepsspill.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...