Molde - Sola: Poenget røk i siste sekund

Målvakt Kimberley Ewanovich-Bleivik var en svært viktig spiller for Sola i kampen mot Molde i kveld. Foto: Arkivfoto

Med nok et tap i kveld ligger Sola nå farlig til på tabellen.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 18.03.2018 kl 20:38

Molde - Sola: 28-27

Bare poeng gjelder for Sola-damene i de siste tre kampene som gjenstår i sesongen. Kveldens bortekamp mot Molde bød riktig nok på mye godt spill fra de gulkledde der de holdt følge med hjemmelaget og jobbet hardt og godt både i angrep og forsvar.

Men det trøster bare litt når det er nedrykk som står på spill. Etter kveldens kamp; det niende tapet på rad, ligger Sola på kvalik-plassen; tredje siste plass på tabellen, med 13 poeng. Det er ett poeng opp til plassen over og fire poeng ned til Stabæk på nest siste plass. Det er tre kamper igjen, mot Tertnes, Oppsal og Larvik, og damene må ha flere poeng.

En thriller

Kveldens kamp ble til tider en skikkelig thriller, spesielt på slutten. Begge kjempet om det samme, og lagene lå likt med bare et halvt minutt igjen. I de siste sekundene, der det kan gå begge veier, blir det Molde som setter matchballen.

Det er synd; i denne kampen gjør Sola det meste rett. Som så mange ganger før kåres Kimberley Ewanovich-Bleivik til Solas beste spiller etter å ha reddet det som reddes kan. Også Line Ellertsen, nok en gang, fortjener heder som ble lagets desidert mest effektive skytter med ti mål.

Nå er det en pause til etter påske, og damene tar imot Tertnes på hjemmeparkett 8. april.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...