42 ansatte mister jobben: Produsent av fasadeprodukter konkurs

KONKURS: HubroHansen har holdt til i Arabergvegen på Sola, og har deltatt i prosjekter over store deler av Norge. Foto: Geir Arne Løland

HubroHansen AS har begjært boet tatt under konkursbehandling i Stavanger tingrett.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2018 kl 09:32

KONKURS: HubroHansen AS har hovedkontor på Sola i Arabergvegen. I 2017 omsatte selskapet for 77.411.000 kroner, men hadde et negativt driftsresultat på -18.794.000 kroner.

Bedriften ble stiftet i 1986, og er spesialisert innen produksjon av dører og vinduer i metall. Selskapet har levert produkter til større prosjektet landet over, blant annet til Stavanger konserthus, St. Olavs hospital i Trondheim og Tjuvholmen i Oslo.

Ifølge rettsdokumentene fra tingretten er selskapets samlede gjeld på 3,7 millioner kroner, mens selskapets aktiva har en anslått verdi på 1,5 millioner.

Dansk moderselskap trakk seg ut

Årsaken bak konkursen er ifølge bostyrer advokat Leif Inge Håland at det danske moderselskapet ikke lenger ville finansiere HubroHansen.

– Eierne i Danmark ville ikke finansiere dem lenger, og da er det ikke lenger grunnlag for å holde det gående, sier han.

Ifølge Håland hadde selskapet 42 ansatte, de fleste ved hovedkontoret på Sola. Selskapet har også hatt ansatte i Bergen og i Oslo. Hvorvidt noen kjøper opp selskapet er foreløpig usikkert.

– Det er nok litt tidlig i prosessen med tanke på interessenter, så det vet vi ikke. HubroHansen har jo slitt økonomisk en periode, men det er for tidlig å si. Vi regner med en avklaring i neste uke, avslutter Håland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...