Samler sangfugler for ny kirke

Geir Munthe-Kaas (ved pianoet) har samlet sammen rundt 40 sangere til å danne Sola kirkes prosjektkor. Søndag blir det konsert i kirken. Foto: Helene Pahr-Iversen

Sola kirkes prosjektkor inviterer til konsert søndag, og overskuddet går til bygging av ny kirke.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 24.11.2017 kl 20:52

— Jeg har langt erfaring med kor, og det er stor interesse for å være med i prosjektkor, forteller korleder og dirigent Geir Munthe-Kaas.

Onsdag kveld er Sola kirkes prosjektkor samlet i Sola kirke til øving. Søndag skal koret fremføre det kjente verket «Visst skal våren komme» med musikk av Sigvald Tveit og tekster av Eyvind Skeie.

Til kirken

Overskuddet fra konserten skal gå til bygging av ny kirke i Sola sentrum. Sola menighet har forpliktet seg til å bidra med åtte millioner kroner i dugnad og innsamlede midler til kirken. Prosjektkoret er etablert som en del av dette arbeidet.

Og i følge dirigenten var ikke folk vanskelige å be.

— Jeg brukte Facebook og kontaktene mine. Det gikk fort, forteller Munthe-Kaas som nå dirigerer en samling sangglade fra både Sola og omegn.

«Visst skal våren komme» er et kjent verk skrevet av dikterpresten Eyvind Skeie som handler om håp. Prosjektkoret har i løpet av den siste tiden øvet inn sangene i dette verket og er klare for konsert.

— Dette har vært veldig gøy, og øvelsene har gått bra. De er kjempeflinke, så dette blir veldig bra, mener dirigenten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...