Sikret videre spill i kretsmesterskapet med scoring i siste minutt

Thomas Tobiassen (i front) sikret Havdur straffen som ga laget ett poeng mot Austrått. Foto: Helene Pahr-Iversen

Havdur snudde 0-3 til 3-3 helt på tampen.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 14.11.2018 kl 11:45

Som vinner av sin avdeling i 5. divisjon spiller Havdur sitt a-lag om kretsmester-tittelen. I kveld møtte laget Austrått på kunstgressbanen på Dysjaland. Med to så jevne lag lå alt an til en tøff kamp, og det ble det. Allerede tidlig i første omgang var gjestene på offensiven, og Marius Søstrand Vagle i Havdur-målet måtte bokse ballen ut. Like etter kom den første scoringen til Austrått etter sterke gjennombrudd fra midtbanen.

Under med tre mål

Mens Havdur slet med å komme seg i posisjon, var det gjestene som fikk mest til. Ved et par anledninger ble en del skumle angrep avverget takket være Havdurs dønn solide forsvarsspillere Kenneth Sola og Torolf Tanum Byberg. Men før pause fikk gjestene inn både to og tre mål; en situasjon svært uvant for Havdur denne sterke sesongen.

Sikret poenget

Men etter pause hadde Havdur funnet formen, og Trygve Roth puttet inn den første reduseringen allerede etter et par minutter. Herrene fra Tjelta lot aldri gjestene komme på farlig hold i andre omgang. Da Khiem Nguyen ble alene med keeper og iskaldt satte inn Havdurs andre mål satte det for alvor forventninger i troppen om at dette går de gulkleddes vei nok en gang.

Men tross det spillemessige overtaket drøyer det før Havdur finner nettet igjen. Det drøyer helt til de siste minuttene, da Thomas Tobiassen felles akkurat innenfor 16 meteren. Mads Kristensen lar ikke presset han da har på seg ødelegge, og Havdur utligner til 3-3.

Det betyr at kretsmesterskapet ikke er over ennå, og Havdur møter da Sunde i neste kamp.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...