Snart kan du igjen fly direkte til Paris

Fra og med neste sommer kan du fly direkte til Paris fra Sola. Foto: Illustrasjonsfoto/Line Viste

SAS lanserer sesongrute mellom Sola og den franske hovedstaden.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2015 kl 11:51

30. oktober legger AirFrance ned direkteruten mellom Sola og Paris grunnet nedgangen i oljebransjen. Nå kommer imidlertid SAS med en gladnyhet til de som vil nyte vår- og sommerdager i den franske hovedstaden.

Sesongrute

Fra og med 8. april kan du fly direkte fra Sola til Paris mandag og fredag. Elisabeth Strømstad, sjef forretningsutvikling i Avinor, er glad for at SAS satser på en ny rute fra Sola, selv om det ikke vil være samme tilbud som AirFrance hadde.

– Vi er veldig glad for å få opp igjen ruten til Paris. Det blir ikke en erstatning for AirFrance som hadde to daglige avganger, men det er et steg i riktig retning for å få ruten opp og gå igjen. Med to avganger i uken vil den ikke bli like aktuell for alle forretningsreisende, men noen vil nok benytte seg av den når det passer, og den vil helt sikkert bli en populær rute for privatreisende som skal på weekendturer, sier Strømstad.

Direkteruten Sola-Paris er en av åtte nye ruter som ble lansert 14. oktober, og vil være en såkalt "on demand"-sesongrute.

I høysesongen skal SAS også fly direkte fra Stockholm til den greske øya Mykonos, fra København til Faro i Portugal og fra Aarhus til Palma i Mallorca.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...