Gunn-Rita fikk historisk hederspris

Gunn-Rita Dahle Flesjå fikk i helgen regionens høyeste utmerkelse for sine enestående resultater som elitesyklist. Foto: Merida

I helgen ble regionens høyeste utmerkelse innen sykkelsporten delt ut.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2019 kl 12:23

For aller første gang ble Norges Cykleforbund region sørs «Hederstegnet» delt ut. Dette er regionens høyeste utmerkelse som kan gis til personer som har gjort en særlig innsats innen sykkelsporten. Regionstinget var samlet i Kristiansand i helgen, og da ble to personer gjort særlig stas på.

Den ene er Gunn-Rita Dahle Flesjå fra Sola Cykleklubb. Hun mottok det gjeve «Hederstegnet» for sine resultater i idretten hun har drevet med på elitenivå siden 1995. I årenes løp har syklisten fra Bjørheimsbygd tatt 300 medaljer som innbefatter OL, VM, EM, nordisk mesterskap, World Cup og norgesmesterskap. Hun får utmerkelsen som Norges mestvinnende syklist gjennom tidene.

To utmerkelser

Norges Cykleforbund region sør har nylig vedtatt endringer av regionens vedtekter slik at de kan dele ut «Hederstegnet», som er regionens høyeste utmerkelse. Utmerkelsen kan enten deles ut til en person som gjennom aktiv idrett har oppnådd resultater i internasjonal toppklasse og dermed representert regionen på en verdig og fremragende måte, heter det i vedtektene.

Utmerkelsen kan også deles ut til en person som gjennom administrativt arbeid, eller annen virksomhet har bidratt i stor grad til sykkelsportens utvikling i regionen.

I helgen ble det delt ut to hederspriser. I tillegg til Gunn-Rita Dahle Flesjå fikk også Årstein Orstad fra Sandnes BMX «Hederstegnet». Den fikk han som en svært aktiv frivillig gjennom mange år. Styret la vekt på Orstad sitt arbeid med å arrangere ritt og utføre styrearbeid gjennom flere tiår.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...