Stuperne fra Sola håvet inn medaljer under NM senior og master

Merittlisten til Helle Tuxen er blitt lang, og nå kan hun legge til et solid NM senior som overall vinner. Foto: Arkivfoto

Helle Tuxen, Espen Valheim, Eirik Valheim og Amund Gismervik var alle blant stuperne under NM i helgen.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 01.04.2019 kl 23:15

Tananger-jenta Helle Tuxen viste i helgen at hun igjen er en av landets beste stupere. Etter å ha vunnet forsøkene i alle øvelsene med god margin, var det bare å håve inn på edelt metall. Det tok gullmedalje i alle de individuelle øvelsene; 1 meter, 3 meter og tårn. I tillegg sikret hun og Sola-karen Espen Valheim førsteplassen i mixed tårn synkron. Helle Tuxen fikk sølv på tre meter synkron.

Espen Valheim stuper for Bergen Stupeklubb og viste at han ennå er blant de beste. Med en litt forsiktig femteplass på 1 meter i forsøket sikret han seg gull i samme øvelse i finalen. Han fikk også gull på tårn synkron med Martin Nåden Dyrstad fra Stavanger Stupeclub, gull på 3 meter, sølv på 3 meter mixed synkron med tvillingbroren Eirik og gull sammen med Helle Tuxen på mixed tårn synkron.

Broren Eirik fra Stavanger Stupeclub fikk, foruten sølv på 3 meter synkron med Espen Valheim, sølv på tårn synkron med Filip Julius Devor fra Bærum Stupeklubb, fjerdeplass på 3 meter mixed synkron, 5. plass på 1 meter og 3 meter.

Eirik ble også master for herrer i aldersgruppen 25-29 år på både tårn og 1 meter.

Tidligere OL-deltaker og solabu Amund Gismervik gjorde comeback i helgen og fikk en 4. plass på 3 meter og sølv på 1 meter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...